Co dělá a chystá Sylvester Stallone

Co dělá a chystá Sylvester Stallone | Fandíme filmu
Po fiasku Bullet to the Head Sly poctivě maká dál aneb novinky o Expendables 3, Rambovi 5, The Tomb a Grudge Match.

Jak jsme vás nedávno informovali, Slyova novinka Bullet to the Head v kinech těžce propadla (a od té doby si nijak nepřilepšila), avšak italského hřebce to nijak nerozhodilo, v klidu se soustředí na svou další práci. Než se pustíme do nadcházejících filmů, ještě jednou se ohlédneme za Bullet to the Head. Je docela dobře možné, že s tak mizernými výsledky se k nám film vůbec nepodívá, a tak si s klidným srdcem můžete pustit spoileroidní seznam klipů v závěru článku. Minimálně ten se sekerkovým duelem stojí za to.

Co dál? The Tomb, společná spolupráce s Arnoldem Schwarzeneggerem, už je dotočená, momentálně probíhá postprodukce, nahrává se hudba. Film by měl mít českou premiéru 26. září, slovenskou 3. října. V současné době Stallone také natáčí s dalším slavným parťákem, s Robertem De Nirem. Pánové připravují boxerský snímek (snad komediálně laděný) Grudge Match, ve kterém jakožto stárnoucí boxeři ještě jednou naposledy vstoupí do ringu. V zámoří by měl být film uveden 15. listopadu, u nás 9. ledna 2014. K již známému obsazení se připojil Jon Berenthal (Walking Dead), který si zahraje De Nirova syna. Ten s tátou příliš nemluví, ale přesto přislíbí, že jej bude trénovat.

Zdaleka nejvíc naše čtenáře ale zajímají asi třetí Expendables. V Německu začal filmový festival Berlinale, v jehož rámci probíhají i různé obchodní prezentace. Jednu takovou měla i produkční společnost Millenium (s filmem Lovelace), kde prozradila, že natáčení Expendables 3 začne opravdu letos v létě, jak ostatně uvedl už dříve Jason Statham. Podle sofijského ateliéru Nu Boyona by se měl film opět natáčet v Bulharsku a několik drobností prozradil v posledních dnech také sám Sylvester Stallone. Ten potvrdil, že filmaři opravdu usilují minimálně o Wesleyho Snipese, Harrisona Forda a Jackieho Chana. Aby se do filmu vešli, bude prý potřeba zabít někoho z dosavadních hrdinů. Dále Stallone prohlásil, že zájem o roli ve filmu projevil také ex-prezident Bill Clinton! Což dále Sly doplnil slovy „Myslíte si, že žertuji, že?“ Žertuje? Co musí myslet žertem stoprocentně, je jeho nedávný tweet, ve kterém uvedl, že z jeho dcery roste nadějná režisérka a možná mu s natáčením příštích Expendables pomůže .

Úplně nejvzdálenější je Rambo 5, o kterém se neurčitě spekuluje už dlouhé roky. Nicméně Millenium mělo údajně v Berlíně zdi kanceláří oblepené plakáty pátého Ramba tak, jako by byl film hotová věc. Uvidíme, jestli se k pokračování úspěšné série v dohledné době dočkáme nějakého vyjádření, jisté je snad pouze to, že natáčení může začít nejdříve po dokončení Expendables 3. Naposledy se o Rambovi mluvilo v loňském roce, Slyův hrdina by měl ve filmu pátrat po své dceři, kterou unesou drogoví mafiáni z Mexika, kteří násilím ovládají život na hranici. Stallone zároveň popřel své dřívější tvrzení, podle kterého hodlá svou slavnou postavu zabít.

Bullet to the Head: Klipy a videa z natáčení

Zdroje: Variety, Moviehole, MTV, Nu Boyana, Expendables Premiere

Rambo: New Blood

USA
Akční, Dobrodružný, Válečný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest