Expendables: Seagal, Chan, Cage - jak to bude?

Expendables: Seagal, Chan, Cage - jak to bude? | Fandíme filmu
Sylvester Stallone osobně i další zdroje hovoří o celé řadě jmen, která se zaručeně objeví či neobjeví ve třetích Postradatelných.

Sylvester Stallone před několika dny dokončil natáčení boxerského filmu Grudge Match (prohlédněte si nejnovější fotky z natáčení), a tak si našel chvilku, aby fanouškům prozradil na twitteru několik novinek o Expendables 3. Sly slibuje „horu překvapení“ a ještě víc humoru – Postradatelní vždycky měli být podle Stallonea primárně komediální. Už je prý jisté že se ve filmu neobjeví Steven Seagal, nicméně vyjednávání s Jackiem Chanem je prý na dobré cestě! K veteránům by chtěl Stallone přihodit několik mladších hvězd, zhruba ve věku 22 – 27 let. Nemáme ale čekat žádné velké mlátičky – Expendables do týmu přiberou technika, chytrolína a „vtipnou mladou ženu, která není považována za sex symbol“.

To by zhruba odpovídalo Slyovu staršímu tvrzení, že partě tentokrát budou muset pomoct buď mladí geekové nebo ženy. A jednou z dam by mohla teoreticky být Cynthia Rothrock – Stallone se po ní údajně sháněl na předávání Zlatých glóbů, tak třeba s ní chtěl mluvit právě o Expendables. Svou možnou účast v dalším rozhovoru potvrdil také Vinnie Jones, který jedná s producenty i Stallonem, ale scénář zatím není hotový, takže podle jeho slov vlastně není nic jisté.

O to podezřeleji působí novinka bulharského magazínu Blitz, podle které by už koncem května nebo nejpozději začátkem června mohli do Sofie přiletět vedle ostatních hvězd také Nicolas Cage a Mickey Rourke. Těžko soudit, jakou důvěryhodnost lze serveru přikládat, nicméně je pravdou, že s oběma pány nějaká jednání nejspíš probíhala, film se podle všeho opět bude točit právě v Bulharsku a už dříve se proslýchalo, že se kamery rozběhnou už letos v létě. Takže třeba bulharský web na něco kápnul.

Co vy na to? Které z výše uvedených jmen byste ve filmu viděli nejraději?

Zdroje: Stalloneův Twitter, Metro, Philly.com, Blitz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest