Expendables 4 se Seagalem a Chanem?

Expendables 4 se Seagalem a Chanem? | Fandíme filmu
Co už všechno víme o Expendables 4.

Expendables 3 se teprve dokončují nicméně Hollywood je nezastavitelná mašina. Sylvester Stallone sice loni v listopadu naznačoval, že už by ve svém věku chtěl s akcí malinko brzdit a věnovat se dramatičtější tvorbě, ve stylu Rockyho nebo Země policajtů, ale v dohledné době to nebude. Čtvrté Expendables několikrát zmínili Randy Couture, producent Avi Lerner, i sám Sly. Teď jedna italská fanpage dokonce tvrdí, že má o filmu bližší podrobnosti.

Hlavního záporáka by údajně měl konečně hrát Steven Seagal, protože Stallone prý producenta Lernera přesvědčil, aby staré spory nechal plavat. Pánové se také pokusí umluvit Jackieho Chana, aby si v sérii konečně střihnul alespoň menší roli. Lerner chce stále točit v Bulharsku, zatímco Stallone by raději točil v Mexiku nebo na Kubě. Samozřejmě není vyloučeno, že mají Italové pravdu, ale co o filmu víme doopravdy?

Točit se bude, možná už letos. Avi Lerner by skutečně chtěl zůstat v Bulharsku, což je logické. Do zdejší infrastruktury investoval značné prostředky a také je natáčení ve východní Evropě ekonomicky výhodné. Lerner by v Sofii rád vybudoval další velký ateliér o rozloze 4000 metrů čtverečních, řadu různých kulis a bazén pro natáčení vodních scén. Co by mohlo hovořit v neprospěch Bulharska, je snížení subvencí. Místní vláda utáhla zahraničním filmařům penězovod, kvůli čemuž se Bulharsku (podle Lernera) v poslední době vyhnuly už dva projekty a další by mohly následovat. A hollywoodské hvězdy zřejmě chtějí do teplíčka.

Stallone v nedávném rozhovoru uvedl, že zvažuje natáčení v Mexiku (vedle natáčení čtvrtých Expendables zjevně úplně nezavrhuje ani natáčení Ramba 5), diskutoval o něm s Lernerem, sešel se s mexickým ministrem pro turistický ruch a vyhlédl si jeden malý ateliér v Tijuaně. Lerner zase nedávno uvedl, že pokud Fidel Castro zůstane naživu, bude příběh čtvrtého filmu zasazený na Kubu. Pokud by diktátor zemřel, zápletka bude změněna.

A kdo by si ve čtvrtém filmu mohl zahrát? O Stalloneovi asi nemůže být pochyb, jasný je zřejmě i návrat Couturea. Výše byli zmíněni Seagal a Chan. Při propagaci filmu Zpátky do ringu vyšlo najevo, že spolu o Expendables mluvili Stallone s Robertem De Nirem. Ten by se do akce možná už nehrnul, ale nějakého kravaťáka ala Bruce Willis by zvládnul levou zadní. Posledním kandidátem do party je Jean-Claude Van Damme, který nedávno fanouškům vzkázal, že pokud Stallone zavolá, je připraven si zahrát dvojče mrtvého Jeana Vilaina. Dvojče by se samozřejmě jmenovalo Claude Vilain a je prý jen na Slyovi, jestli z něj udělá klaďase nebo záporáka.

Zdroje: Expendables Premiere, WSJ, Yahoo, Steven Seagal Italia, Manly Movie, Standart News, Cinepremiere, mexický rozhovor

Rambo: New Blood

USA
Akční, Dobrodružný, Válečný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest