Expendables 4 rád podpoří James Bond

Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 8 obrázků
Doposud neohlášený projekt se neoficiálně chlubí dalšími a dalšími castingovými úlovky.

Mám podezření, že kdybych si na FandimeFilmu.cz otevřel všechny dosavadní články o Expendables 4, zhrozil bych se, že všechny začínají plus-minus stejně. Jenže ono je zkrátka pravda, že je tak trochu zvláštní, že jsme ještě ani neviděli pořádný trailer na Expendables 3 a už se bavíme o Expendables 4. Ale znáte to, fanouškova duše je od přírody strašně zvědavá. Těžko říct, jestli za zrychlenou produkcí čtyřky může Slyovo nedávné prohlášení, podle kterého už by chtěl s akčními filmy maličko brzdit, nebo něco úplně jiného. Faktem ale je, že značka je populární tady a teď a stárnoucí akční hvězdy nemusí být při síle věčně.

K již probíraným jménům se čerstvě přidává především Pierce Brosnan, kterého oslovil producent Avi Lerner při společném natáčení v Bulharsku. Pierce v rozhovoru přiznal, že kdyby na konkrétní nabídku skutečně došlo, Postradatelným by se nebránil. Když se řekne akční film, vybaví si většina z nás ve spojitosti s Brosnanem především bondovky, ve kterých Pierce nikdy žádné přehnané fyzické výkony osobně nepředváděl, a tak je klidně možné, že by si v případě angažmá zahrál postavu nějakého velitele nebo rádce.

O takovou roli by ale mohl být zájem z více směrů, filmaři prý chtějí znovu obsadit Bruce Willise i Harrisona Forda. Nejsem si jistý, nakolik je zopakování spolupráce s oběma pány reálné, nicméně pokud by Expendables 4 měli být poslední (nebo na nějakou dobu poslední), bylo by jedině logické, pokud by se Sly a spol. pokoušeli dát dohromady co nejširší možné obsazení. Příliš reálně prý nevypadá obsazení Jackieho Chana, který má nasmlouvanou ohromnou spoustu jiných projektů. Scénář by měl opět psát Sylvester Stallone. Avšak pozor, všechny informace v tomto odstavci pocházejí z blogu Exflix, který býval spolehlivý v minulosti, avšak o jeho momentální kredibilitě prozatím pochybujeme.

Kdo by se chtěl vrátit určitě, je Ronda Rousey, která si moc užila natáčení trojky a do světa Expendables by se znovu podívala s chutí. Tak kdo ví, třeba ji uvidíme v ExpendaBelles. A nakonec pro vás máme hubeného Stevena Seagala. Tedy hubeného. Hubenější. Vousy sice malinko zhoršují možnost porovnání a také dost zamaskují, ale i tak je patrné, že je Seagal momentálně určitě v lepší formě, než časech svého největšího lenošení. Naplánovanou má celou řadu nejrůznějších projektů, ale můžete se spolehnout, že fanoušci spekulují o tom, že hubne právě kvůli Expendables 4. Největšími propagátory téhle myšlenky jsou možná fandové z facebookové stránky Steven Seagal Italia, která před časem začala tvrdit, že se herec zúčastní natáčení čtvrtého filmu. Seagala si můžete důkladně prohlédnout dole v galerii. Vousaté fotky jsou více či méně aktuální, pro porovnání jsme k nim vybrali pár extrémně otylých.

Zdroje: Exflix, Shortlist, Expendables Premiere

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 9

Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu Expendables 4 rád podpoří James Bond | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest