Vetřelec 5 je podle Ridleyho Scotta mrtvý

Vetřelec 5 je podle Ridleyho Scotta mrtvý | Fandíme filmu
Neill Blomkamp
Přípravy projektu údajně nebyly ani zdaleka tak daleko, jak by se mohlo zdát.

Ridley Scott propagoval v Paříži svého očekávaného Vetřelce: Covenant a při té příležitosti byl dotázán také na Vetřelce 5, kterého měl točit Neill Blomkamp. Překlad z Francouzštiny není ideální, nicméně Ridley řekl zhruba následující:

"Myslím, že ten film nikdy nevznikne. Nikdy ani nebyl dokončený scénář. Existoval pouze desetistránkový námět. Měl jsem ten film produkovat, ale nikdy k tomu nedošlo, protože se studio Fox rozhodlo, že projekt nechce dál rozvíjet. Už jsem dokončil Promethea a chystal jsem Covenant".

Scottovo vyjádření působí dojmem, že vývoj projektu nikdy nebyl tak daleko, jak se mohlo zdát. Na druhou stranu, Sigourney Weaver, která ve filmu měla hrát, o scénáři tvrdila, že je dobrý. Tak či tak, Ridleyho slova jsou jen dalším hřebíčkem do rakve projektu, který měl navázat na Vetřelce Jamese Camerona. Potíž by byla aktuálně už v tom, že Sigourney Weaver bude ještě dlouho vytížená Avatarem. Příprava Scottova Covenantu a jeho dalšího pokračování (se kterým režisér počítá) pak jakékoliv další vetřelecké projekty odsouvají na vedlejší kolej definitivně.

Zdroje: Allocine, Comic-Con

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest