Vetřelec 5 se oficiálně připravuje

Vetřelec 5 se oficiálně připravuje | Fandíme filmu
Je to definitivní. Pátý díl vetřelecké ságy zfilmuje Neill Blomkamp.

Když Neill Blomkamp hodil začátkem ledna na internet zajímavé artworky z vetřelčího universa, upoutal na sebe pozornost nejen filmových fanoušků, ale i studia 20th Century Fox. Plamínek naděje na Vetřelce 5 tak znovu vzplál a režisér se netajil tím, že by se mezi xenomorfy s koncentrovanou kyselinou místo krve mile rád vydal. A teď se mu to přání splnilo. Foxové se s tvůrcem oficiálně dohodli na dalším pokračování, do něhož by se měl Blomkamp v blízké době pustit.

Film bude produkovat režisér původního Aliena, Ridley Scott, a jeho společnost Scott Free, která stojí i za Prometheem 2, jenž se stalé chystá. O zprávě o návratu Sigourney Weaver do role statečné Ellen Ripley, zatím nepadlo ani slovo. Ale sama Weaver se dříve nechala slyšet, že by se z fleku do dalšího souboje s mimozemšťany s vystřelovací čelistí pustila. Určitě to nebude dlouho trvat a herečka bude oficiálně na palubě.

Jako první novinku oznámil sám Blomkamp, následně ji potvrdily hollywoodské zpravodaje. Ty také z nějakého důvodu uvádějí, že se děj bude odehrávat "roky po událostech Promethea 2". Což by ale mělo být poměrně logické, vzhledem k tomu, že podle dosavadních informací Blomkamp připravuje skutečně pokračování Vetřelce 4. Nicméně co na vývoj událostí říkáte. Těšíte se na Aliena 5?

Zdroje: Neill Blomkamp, The Wrap

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest