Vetřelec 5: Sigourney Weaver ví, jak sérii zakončit

Vetřelec 5: Sigourney Weaver ví, jak sérii zakončit | Fandíme filmu
Ripley se stále nevymanila ze spárů jednoho z nejnebezpečnějších netvorů filmové galaxie. Weaver nadabovala vetřeleckou videohru.

Možná si vzpomenete, že letos v červenci Sigourney Weaver připustila, že by moc ráda Vetřelci dopřála důstojné zakončení, jaké si sága zaslouží. Během propagace videohry Alien: Isolation se k tématu znovu vrátila. Podle herečky je příběh nedokončený, což ji jakožto vysokoškolskou studentku angličtiny dost mrzí. Ve třetím Alienovi se pokusila svou postavu zabít, když se jí nelíbilo, kam celá série směřuje a Alien vs Predator se rovnou odmítla účastnit. Filmy s predátory podle ní sérii snižují úroveň. Weaver se domnívá, že dokončení příběhu je její zodpovědností a podle svých slov ví, jak ukončit ságu tak, aby to uspokojilo ji samotnou i mnoho fanoušků.

Co myslíte, je Weaver jen nostalgická či vstřícná k fanouškům? Nebo skutečně udělá něco pro to, abychom se dalšího Vetřelce jednou dočkali? Pokud jste hráči, možná vám udělá radost alespoň zmiňovaná hra Alien: Isolation, která se atmosférou snaží navázat na Scottova úplně prvního Vetřelce, odehrává se 15 let po událostech filmu a hráč se v ní vtělí do Amandy Ripley, která pátrá po svojí zmizelé matce. V bonusových misích si pak půjde zahrát klíčové scény z Ridleyho filmu, které nově nadabovalo původní herecké obsazení, včetně Weaver. K dostání bude hra letos v říjnu. 

Alien: Isolation - Trailer

Zdroj: The Guardian

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest