Šéf DC: Naše filmy musí mít srdce, humor a hrdinství

Šéf DC: Naše filmy musí mít srdce, humor a hrdinství | Fandíme filmu
Warner Bros.
Batman a spol. se nadále snaží najít společnou řeč s kritickou veřejností.

Ze strany DC (studia Warner) to padlo už několikrát a teď to padlo znovu. Geoff Johns, muž zodpovědný za řízení DC Films, přijel společně s režisérkou Patty Jenkins na víkendový Wonder Con propagovat Wonder Woman. Při té příležitosti řekl, že DC filmy potřebují mít srdce, humor a hrdinství. Z trailerů na Wonder Woman něco takového skutečně cítit jde a podle posledních nepotvrzených zákulisních zvěstí film vypadá skutečně slibně. Dříve se ven dostávaly rozporuplné ohlasy, ale vypadá to, že ty vycházely z nedokončené verze filmu. Teď je Wonder Woman daleko blíže své finální podobě a zdá se, že by své svěže vypadající trailery nemusela zradit.

U Justice League zatím žádná zákulisní šuškanda neprobíhá, ale veřejně se rozhodně nemluví nijak pozitivně o posledním traileru. Ten je přesně v rozporu s tím, co Johns na Wonder Conu propagoval, když místo důrazu na srdíčko opět prezentoval především výrazné vizuální momenty, které mají působit velkolepě a ikonicky. Což je samozřejmě logické, vzhledem k tomu, že film opět režíruje Zack Snyder, který točil i předchozí snímek – Batman v Superman. Novináři sice na nedávném Cinema Conu viděli scény z filmu, které se nesou v podstatně lehčím duchu, ale stejně si jde jen těžko představit, že by Snyder nějak drasticky přehodil výhybku. Bylo by to nejen proti jeho přirozenosti, ale také by to působilo jako pěst na oko, kdyby najednou pokračování BvS otočilo o 180 stupňů.

A vůbec, v DC Films jako by nikdy nepochopili, že o ten humor tu až tak nejde. Jejich filmy můžou být třeba i temné, hlavně, když si to budou přát, hlavně, když budou mít pořádné scénáře a především silné postavy. Tak snad se dočkáme u té Wonder Woman. Nebo jste na pochybách? Jak moc sólovému projektu s Gal Gadot věříte?

Zdroj: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest