Justice League: Konečně oficiální podrobnosti

Justice League: Konečně oficiální podrobnosti | Fandíme filmu
Jeden z šéfů Warneru se rozpovídal o Justice League, jeho slova pak doplnili hollywoodští špiclové.

Dlouho se spekulovalo o tom, kdy uvidíme Justice League , koho v ní uvidíme a kdo nám to všechno ukáže. Teď se konečně začíná opona pomalu zvedat, a tak pro vás máme zprávy, o kterých s jistotou můžeme říci, že mají větší váhu, než všechny ty divoké zákulisní zvěsti, které mohly být stejně tak stoprocentně pravdivé, jako stoprocentně smyšlené. Jako první je jal novinky roztrubovat Greg Silverman, jeden z čelních představitelů studia Warner Bros..

Ten potvrdil, že Superman vs. Batman (tak film označil) povede k Justice League. Momentálně se chystá scénář a Zack Snyder bude režírovat. U následujícího není zřejmé, zda to řekl přímo Silverman nebo se jedná pouze o domněnku redaktora, který jej zpovídal, nicméně čánek dále uvádí, že datum premiéry zatím není pevně stanoveno, nicméně nejspíš bude film uveden až po roce 2018. Jenže hollywoodští insideři tvrdí něco maličko jiného. Už je prý definitivně jisté, že se Batman vs. Superman a Justice League budou točit v těsné návaznosti a tak je prý pravděpodobné, že Justice League bude mít premiéru už v roce 2017, konkrétně snad 5.5. 2017, tedy rok po Batmanovi. Oficiálního oznámení data premiéry bychom se mohli dočkat na letošním Comic-Conu.

Stoprocentně víme, že se v rámci Justice League představí Superman, Batman, Wonder Woman a Cyborg. V minulosti se často mluvilo o Nightwingovi, Flashovi a Green Lanternovi, ale také o Aquamanovi. Nedávno se proslýchalo, že by jej mohl ztvárnit už v minulosti s filmem spojovaný Jason Momoa a teď další zdroj tvrdí, že Aquaman bude ve filmu vykreslený tak trochu jako barbar. A Momoa proslul především rolemi Conana a Khala Droga. Další zdroj nicméně tvrdí, že by Aquamana mohl hrát Matt Damon, dobrý přítel Bena Afflecka, představitele Batmana. Tak či tak se zdá, že král Atlantidy ve filmu chybět nebude.

Dále jsme se z úst Grega Silvermana dozvěděli, že Warner chystá celou řadu filmů podle DC a Vertigo komiksů, které nebudou propojeny s Mužem z oceli. Konkrétně padla jména komiksů Shazam, Metal Men, 100 Bullets (u nás vycházejí jako 100 nábojů) a Fables (u nás vycházejí jako Mýty). Ředitelka marketingu Sue Kroll doplňuje, že momentálně nejsou žádné plány na sólový film s Wonder Woman, i když do budoucna takovou možnost nevylučuje (Gal Gadot podepsala prozatím smlouvu na tři filmy).

Zdroje: Wall Street Journal, Latino Review, Borys Kit, THR, The Wrap, Badass Digest

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest