Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky

Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu video z besedy s Wonder Woman a Cyborgem. A přidá se k DC člen Monty Pythonů?

Zack Snyder začal používat novou sociální síť/aplikaci Vero a tak trochu beze svědků na ní nějakou dobu sdílel fotky z natáčení Justice League. Teď je fanoušci objevili a najdete je dole v galerii. Vypadá to, že značná část je z natáčení na Islandu, ale největší pozornost určitě vzbudí perfektní artwork, který jsme použili na titulku ;-). Fotografie Zacka Snydera z natáčení pořídil dvorní fotograf DC filmů Clay Enos pro šperkařství Kristine Cabanban, které pro Snydera vyrobilo ten okatě nastavený náramek. Krom fotek na konci článku najdete také video z besedy, kde před fanoušky promluvili Gal Gadot (Wonder Woman) a Ray Fisher (Cyborg).

A teď ještě jedna šílená spekulace. V minulosti se několikrát stalo, že zapálení fandové (z Redditu, diskusních fór, Facebooku…) pozorně sledovali účty lidí spojených s DC filmy a podle toho vypozorovali, kdo nový by se v blízké době mohl „přidat do rodiny“. Takhle byli před oficiálním oznámením vytipovaní například Joe Manganiello (představitel Deathstrokea) nebo Rick Famuyiwa (bývalý režisér Flashe). Nově se do hledáčku fandů dostal Moty Python John Cleese. Johna najednou začali sledovat Clay Enos a britský účet Batman v Superman. Možná jde tedy o stejnou situaci, jako v případě zmiňovaných filmů...anebo je to taky prachsprostá náhoda. Tak vytáhněte svoje konspirační čapky a v komentářích dejte vědět, v jaké roli byste si jej v DC filmech dokázali představit.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu Justice League: Zack Snyder sdílí nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest