Justice League odhaluje sestavu

Justice League odhaluje sestavu | Fandíme filmu
Prosáklo definitivní složení Justice League?

Včera jsme vás informovali, že na další samostatné Batmanovo dobrodružství si budeme muset několik let počkat. Nicméně s kým se Temný rytíř setká v roce 2015 v Justice League? Server Latino Review dle všeho získal nějaký spolehlivý zdroj uvnitř Warneru/DC, protože po tom, co jsme se před nedávnem dozvěděli, proti komu bude Liga ve filmu bojovat a jaká bude základní zápletka, přišel web také s definitivním složením týmu.

Následující výčet asi nikoho z vás nepřekvapí, nicméně úvodní verze Ligy prý bude mít pět členů, a to konkrétně Batmana, Supermana, Green Lanterna, Flashe a Wonder Woman – tedy ty vůbec nejznámější a nejpopulárnější hrdiny z DC Universe. Dále můžeme počítat s jedním až dvěma camey ostatních hrdinů, přičemž největší šance mají Martian Manhunter, Aquaman a možná ještě Hawkman. Za nejlogičtější volbu pak LR považuje Martian Manhuntera, vzhledem k tomu, že tým bude bojovat s hrozbou z vnějšího vesmíru a intergalaktický spojenec s bližšími znalostmi dění mimo naši atmosféru by se jim nejspíš hodil.

Obdobné složení Justice League by asi tipoval kdekdo, nicméně přesto dodáme, že s podobným výčtem přišel před časem i podstatně méně důvěryhodný server Comic Book News, který tvrdí, že ve filmu uvidíme Supermana, Batmana, Wonder Woman, Green Lanterna, Flashe, Martian Manhuntera a Aquamana. Superman by měl vycházet přímo z Man of Steel a Zack Snyder k postavě poskytl konzultace. Batman má být stratégem týmu a spolu s ostatními v zásadě nechce mít nic společného, protože je považuje za příliš silné. Wonder Woman je na Zemi teprve pár měsíců a blíže se s ní seznámíme v následujícím prequelu, který prý píše Michael Goldenberg (Kontakt, Harry Potter a Fénixův řád, Green Lantern). Green Lanterna by měl stále hrát Ryan Reynolds, nicméně jeho postava bude malinko upravená, především vážnější. Flash by měl být z celé skupiny nejpopulárnější u veřejnosti a užívat si pozornost médií, nicméně své hrdinské povinnosti má brát vážně. Martian Manhunter má být mimozemšťan, který žije na Zemi v utajení už více než sto let a jako jediný ví něco bližšího o Darkseidovi. Aquaman mý být králem Atlantidy a ve filmu má hrát „klíčovou roli“.

Ve filmu by dále měla hrát velkou roli armáda, takže bychom se měli dočkat generálů z Man of Steel, dále by se mohli objevit doktorka Amanda Waller z Green Lanterna, Wayneův komorník Alfréd nebo Lois Lane. Objevit by se měla také Darkseidova Elita – Darkseidem zvolení vládci planety Apokolips (viz podrobnosti o příběhu) a jeho nejsilnější válečníci, kteří by se měli utkat s Justice Leage jako takový předvoj před samotným Darkseidem.

Obzvlášť zprávy z Comic Book News berte se značnou rezervou, nicméně co si můžeme z předchozích dvou zpráv vzít jako hotovou věc? Je nanejvýš pravděpodobné, že v prvním filmu bude množství členů Ligy co nejomezenější, aby nebyl problém všem postavám věnovat dostatečný prostor. A je téměř jisté, že se objeví především ti nejznámější hrdinové (Superman, Batman atd.) a ti další se buď neobjeví vůbec, nebo budou mít prozatím jen malou roli, která se případně může zvětšovat v příštích filmech.

Co vy na to milí čtenáři? Zamlouvá se vám ústřední pětice? Nebo si Justice League bez Aquamana či Green Arrowa nedokážete představit?

Zdroje: Latino Review, CBN

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest