Wonder Woman: Oficiální synopse a scenáristé

Wonder Woman: Oficiální synopse a scenáristé | Fandíme filmu
Po mnoha scenáristech, kteří se na projektu vystřídali, si nakonec připsalo Wonder Woman do resumé několik nečekaných autorů, včetně Zacka Snydera.

Wonder Woman bude jedním z filmů, které studio Warner Bros. přiveze na letošní Comic-Con, velkou přehlídku všeho komiksového a žánrového. Při té příležitosti také byla zveřejněna první oficiální synopse:

Gal Gadot se příští rok vrátí jako Wonder Woman, ve stejnojmenném snímku režírovaném Patty Jenkins.

Než byla Wonder Woman, byla Dianou, priceznou Amazonek, vycvičenou k tomu, aby byla neporazitelnou bojovnicí. Vyrostla na ukrytém ostrovním ráji, kam havaruje americký pilot a zpraví Amazonky o obřím konfliktu, který zuří ve vnějším světě. Diana opustí svůj domov, protože je přesvědčená, že může hrozbu zastavit. Zatímco bojuje po boku člověka ve válce, která má ukončit všechny války, odhalí Diana plný rozsah svých sil a svůj skutečný osud.

Jak sami vidíte, synopse neprozrazuje nic, co bychom o filmu nevěděli nebo alespoň netušili, zajímavější je personál, který synopse zmiňuje. Není tajemstvím, že se na filmu vystřídalo ohromné množství scenáristů, kteří dokonce v některých chvílích psali naprosto nezávisle na sobě naprosto odlišné verze příběhu, ze kterých pak studio vybíralo ty nejlepší. Kdo ale nakonec bude pod snímkem podepsaný? Za námět jsou oficiálně zodpovědný producent a režisér Muže z oceli a Batman v Superman Zack Snyder a také Allan Heinberg. Heinberg zatím psal pouze pro seriály, ale především je to komiksový autor, který stál u jednoho z velkých restartů papírové Wonder Woman. Samotný scénář pak podle námětu napsal Heinberg společně s Geoffem Johnsem, kreativním šéfem studia DC Films, který momentálně píše společně s Benem Affleckem také scénář k příštímu Batmanovi.

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. V hlavních rolích hrají Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya a Lucy Davis. Režíruje Patty Jenkis. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 1.6. 2017.

Zdroj: Batman-News

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest