Shazam: Potenciální režisér filmu

Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Rockův pravidelný spolupracovník se možná chopí kormidla.

Jistě si vzpomínáte, že před několika dny přišli producent Hiram Garcia a Dwayne Johnson ze spokojeného jednání s Geoffem Johnsem a dalšími vrcholnými zástupci komiksové odnože studia Warner Bros. The Rock slíbil, že během několika dní máme čekat nějaké oficiální oznámení a okamžitě začaly spekulace o tom, co by to tak asi mohlo být. Následně se řada zúčastněných začala na Twitteru sledovat s režisérem Bradem Peytonem, se kterým Johnson natočil Cestu na tajuplný ostrov 2, San Andreas a chystají společně také snímek Rampage. Před několika lety také Peyton chystal pro Warnery filmovou adaptaci Loba, ve které si Dwayne měl zahrát hlavní roli, ale nakonec byl projekt zrušen a ztratil se v propadlišti dějin. Nicméně podstatné je, že režisér má zkrátka a dobře již dřívější vztah se studiem.

Bude tedy snad právě on tím, kdo natočí chystaného Shazama!, ve kterém The Rock bude hrát hlavního záporáka Black Adama? Samozřejmě, sledování na Twitteru není žádný nezvratný důkaz, na druhou stranu podobným způsobem v minulosti byl před oficiálním oznámením odhalený režisér Rick Famuyiwa, který chvíli připravoval The Flashe, popřípadě Joe Manganiello, jenž dostal roli Deathstrokea v Justice League a The Batmanovi. Peyton si evidentně rozumí s Rockem, jeho filmy mají tah na branku, jsou přesně tím mixem napínavé zábavy, jaký se budoucí DC filmy dost možná pokusí nabídnout a postupně si vyzkoušel práci s větším a větším rozpočtem, takže by jej podobná produkce neměla nijak zaskočit. Co myslíte? Byl by vhodným kandidátem právě on?

Shazam, občanským jménem Billy Batson, je mladý chlapec, který vyrůstá jako sirotek a protlouká se jak může. Pro čistotu jeho srdce si jej vybere prastarý čaroděj Shazam a předá mu sílu Starších - Šalamouna (Solomon), Herkula, Atlase, Dia (Zeus), Achillea a Merkura. S přijetím síly se z chlapce stává po čarodějovi nový ochránce lidstva před sedmi smrtelnými nepřáteli, což je v komiksech sedm antropomorfizovaných smrtelných hříchů. Ve chvíli, kdy Billy vyřkne zaklínadlo „Shazam!“, promění se v dospělého muže se superhrdinskými schopnostmi odvozenými od sedmi antických hrdinů a bohů, které spojují iniciály zaklínadla. Dříve se hrdina jmenoval Captain Marvel, nedávno byl přejmenován právě na Shazama. Přes své božské síly je Shazam duchem pořád malý kluk. Jeho úhlavním nepřítelem je Black Adam, který odvozuje své síly od božstev egyptských. Scénář píše Darren Lemke, který pracoval na Shrekovi 4, Jackovi a obrech nebo Turbovi. Premiéra filmu je stanovena na 5. 4. 2019.

Zdroj: Batman-News

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu Shazam: Potenciální režisér filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest