The Rock slibuje, že další DC filmy budou zábavné a optimistické

The Rock slibuje, že další DC filmy budou zábavné a optimistické | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
To samé potvrzuje scenárista Aquamana. A čeká nás nějaké velké oznámení spojené se Shazamem.

O tom, jak to vypadá s filmem Shazam! z DC filmového vesmíru, jsme neslyšeli žádné konkrétní zprávy už pěkně dlouhou dobu. Jedinou stálicí tak zůstává Dwayne „The Rock“ Johnson (Rychle a zběsile 5-7). Toho jsme navíc v prosinci mohli vidět na společné fotografii s Henry Cavillem, kde škádlili fanoušky hashtagy #NebezpečníGentlemani a #SvětyDCseStřetnou a ještě všem přáli šťastný nový rok od Supermana a Black Adama.

A teď se ozval na svém Twitteru producent Shazama, Hiram Garcia, který napsal, že se právě sešel se zástupci DC a máme očekávat velké věci na obzoru. K tomu se vzápětí vyjádřil Johnson, který také potvrdil, že byl právě na schůzce DC, a že probírali celý jejich filmový vesmír. Dodal, že se věci hýbou směrem, na který fanoušci DC tak dlouho čekali. Čekají nás filmy plné naděje, optimismu a zábavy. A to i v případě nejbrutálnějšího padoucha/anti-hrdiny všech dob, který konečně přichází k životu. A jako obvykle dodal hashtagy. Tentokrát to bylo: #PoklekněteUjehoNohou #NeboBuďteRozdrceniJehoBotou #BlackAdam.

Co si z toho vzít? Rozhodně, že je blízko nějaké velké oficiální oznámení. Týká se snad možného přesunu Black Adama do pokračování Muže z oceli? A tím pádem zrušení Shazama? Nebo už se projekt rozhýbal a dozvíme se, kdy se Shazam začne natáčet a nějaké další podrobnosti? Druhou klíčovou tezí je důraz na změnu tónu chystaných DC filmů. Rockova slova totiž aktuálně potvrzuje i scenárista Aquamana Will Beall, který uvedl, že Aquaman je hodně velká zábava a podle toho co viděl z Justice League se domnívá, že ta je na tom podobně. Obecně si pak myslí, že tohle je jednoduše směr, kterým se bude ubírat celý svět DC. Dole v galerii najdete pár fanartů.

Shazam, občanským jménem Billy Batson, je mladý chlapec, který vyrůstá jako sirotek a protlouká se jak může. Pro čistotu jeho srdce si jej vybere prastarý čaroděj Shazam a předá mu sílu Starších - Šalamouna (Solomon), Herkula, Atlase, Dia (Zeus), Achillea a Merkura. S přijetím síly se z chlapce stává po čarodějovi nový ochránce lidstva před sedmi smrtelnými nepřáteli, což je v komiksech sedm antropomorfizovaných smrtelných hříchů. Ve chvíli, kdy Billy vyřkne zaklínadlo „Shazam!“, promění se v dospělého muže se superhrdinskými schopnostmi odvozenými od sedmi antických hrdinů a bohů, které spojují iniciály zaklínadla. Dříve se hrdina jmenoval Captain Marvel, nedávno byl přejmenován právě na Shazama. Přes své božské síly je Shazam duchem pořád malý kluk. Jeho úhlavním nepřítelem je Black Adam, který odvozuje své síly od božstev egyptských. Scénář píše Darren Lemke, který pracoval na Shrekovi 4, Jackovi a obrech nebo Turbovi. Premiéra filmu je stanovena na 5. 4. 2019.

Zdroje: Collider, The Rock, Hiram Garcia

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

The Rock slibuje, že další DC filmy budou zábavné a optimistické | Fandíme filmu The Rock slibuje, že další DC filmy budou zábavné a optimistické | Fandíme filmu The Rock slibuje, že další DC filmy budou zábavné a optimistické | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest