Superman a Black Adam něco společně chystají

Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dwayne The Rock Johnson a Henry Cavill nás škádlí s něčím, co vypadá jako společný komiksový projekt. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Johnson na svém Twitteru sdílel artwork, na kterém Black Adam pokořil Supermana. Prohlédnout si jej můžete dole v galerii.

Původní článek 26.12.: Dwayne The Rock Johnson a Henry Cavill se společně sešli nad sklenicí vybraného alkoholu, společně se u toho vyfotili a na svých sociálních sítích sdíleli vzkaz: „Veselé Vánoce a šťastný nový rok od Supermana a Black Adama. Dnes jsme se sešli jako přátelé a pijeme jako gentlemani. Před námi leží vzrušující budoucnost. #NebezpečníGentlemani #SvětyDCseStřetnou #Superman“.

Fotka a popisek jsou lehce škádlivé, ale skutečnou korunu zprávě dodávají hashtagy. Aneb, co se nám pánové snaží naznačit? The Rock vyjednával s Warnerem strašně dlouhou a chtěl být v nějakém komisovém filmu. Nakonec se domluvil, že bude hrát Black Adama, tradičního protivníka Shazama. Datum premiéry Shazama je v tuhle chvíli stanovené na 5. 4. 2019, ale o projektu se stále neví nic bližšího, ani to, kdo by vlastně měl Shazama hrát. Henry Cavill samozřejmě hraje Supermana. Příště se objeví za rok v Justice League, a pak by do roku 2020 měl dostat další samostatný film. Není potvrzené kdy a neví se o něm nic bližšího, jen to, že se chystá. Oba dva pánové mají společnou manažerku.

Můžeme z toho něco usuzovat? Můžeme se těšit na oba borce ve společném filmu? The Rock už v minulosti v rozhovorech prohlašoval, že si jednou se Supermanem zaručeně dá po tlamě. Tak že by se takový film konečně chystal? A objeví se Superman v Shazamovi? Bude Shazam zrušený a z Black Adama se stane záporák druhého samostatného filmu s mužem z oceli? Nebo si pánové odkroutí svoje sólové projekty, a pak je uvidíme v nějaké následující týmovce? Tak či tak se něco zjevně chystá, tak v komentářích dejte vědět, co to podle vás nakonec bude.

Zdroje: The Rock I, II

Galerie: 8

Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu Superman a Black Adam něco společně chystají | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest