Star Wars: Han Solo: Woody Harrelson oficiálně potvrzen

Star Wars: Han Solo: Woody Harrelson oficiálně potvrzen | Fandíme filmu
Mladý Han našel svého mentora. A objeví se ve filmu také Cassian Andor? AKTUALIZOVÁNO

AKTUAlIZACE: Woody Harrelson řekl pár slov ke svému obsazení. Potvrdil, že skutečně hraje Hanova mentora, dále doplnil, že dostal roli zločince. Pak už herec mluvil pouze o vzhledu svojí postavy. Prozradil, že konečná podoba se ještě vyvíjí, ale zatím to nevypadá, že by musel kvůli roli trávit denně hodně času v maskérně. Což vlastně nijak zvlášť nepřekvapí, vzhledem k tomu, že má hrát jednoho z Hanových zločinných kumpánů. V nejbližších dnech Woodyho čekají schůzky s maskéry, kaskadéry atd., a tam se dozví víc.

Původní novinka 12.1.: Před týdnem to bylo velice pravděpodobné a nyní je to skutečnost. Lucasfilm oficiálně potvrdil, že Woody Harrelson (Hunger Games) je na palubě spin-offu s mladým Hanem Solem. K jeho obsazení se vyjádřili i režiséři filmu, Phil Lord a Christopher Miller (Lego příběh). Dle jejich slov jsou nadšeni, že mohou spolupracovat s umělcem, který má takovou hloubku a rozsah jako Woody Harrelson. Obzvlášť si cení jeho jedinečné schopnosti najít humor i patos a to často v rámci jedné role. A také je dle režisérů velice dobrý v ping-pongu. Že by to byla narážka na zacházení s blasterem?

Další zprávou, která je zatím pouhou spekulací, je možnost návratu Diega Luny, který hrál ve Star Wars Story: Rogue One Cassiana. Při Zlatých glóbech se ho reportér MTV ptal na možné konce Rogue One. Luna mu potvrdil, že toto je jediný, který dostaneme, protože je nejlepší. Zároveň se ho moderátor ptal, zda je možnost, že by se postava rebela Cassiana objevila v Hanu Solovi. A Luna se vykrucoval tak moc nápadně, že by to klidně mohlo něco znamenat. Luna kokrétně řekl, že na to nemá odpověď, nic však nepopřel a už od začátku se usmíval. Při dalším dotazování místo odpovědi pochválil moderátorovi boty. Takže buď je Diego hravý nebo něco vážně tají. Tolik spekulace, která by byla ale příjemným přírůstkem do filmu, pokud by se naplnila.

Co říkáte na obsazení Harrelsona a udělalo by vám radost vidět ještě jednou Lunu jako suverénního rebela Cassiana?

Mladého Hana Sola hraje Alden Ehrenreich, mladého Landa Donald Glover. Hlavní ženskou roli Emilia Clarke, Hanova mentora snad Woody Harrelson. Ve filmu se objeví také Chewbacca, režírují Phil Lord a Chris Miller, podle scénáře Lawrence a Jona Kasdanových. Datum premiéry je stanoveno na 25. 5. 2018.

Zdroje: Movieweb, Lucasfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest