Star Wars: Han Solo se představuje na Star Wars Celebration

Star Wars: Han Solo se představuje na Star Wars Celebration | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režiséři a představitel hlavní roli promluvili o složitém hledání mladého Hana Sola nebo o tom, jak pokračují předběžné přípravy natáčení.

Závěr víkendové Star Wars Celebration patřil výhledu do budoucna, filmaři však příliš sdílní nebyli. Po tom, co několik perliček nabídl režisér Epizody VIII, přišli o svém projektu krátce pohovořit také Chris Miller a Phil Lord. Ti dostali za úkol natočit „A Star Wars Story“ (samostatný příběh vedle hlavních Star Wars Episod) o mladém Hanu Solovi. A neprozradili prakticky vůbec nic...

Oba dva režiséři se přestěhovali do Londýna, kde se film bude natáčet, a společně s Larrym a Jonem Kasdanovými pořád ještě pracují na scénáři. Čeká je ještě zhruba půl roku příprav, během kterého je třeba postavit opravdu velké množství kulis, ale také velké množství droidů. Samotné natáčení má začít někdy na přelomu ledna a února příštího roku.

Režiséři vysvětlili, že postavu skutečně zbožňují a váží si jí. Han je podle nich oblíbený kvůli tomu, jak je rozporuplný – je to cynik, ale zároveň má srdce na pravém místě. Je to nespoutaná duše, tak trochu mizera. Není to žádný študovaný génius, ale má zdravý selský rozum a v každé situaci dokáže pohotově najít adekvátní řešení. Tváří se jako drsňák, ale nakonec stejně vždycky udělá to, co je správné.

Takovou roli samozřejmě nemůže hrát každý, zvlášť když ji po mnoho a mnoho let naprosto ikonicky ztělesňoval Harrison Ford. Už delší dobu je známo, že roli nakonec dostal Alden Ehrenreich, tentokrát to však poprvé veřejně přiznal také samotný LucasFilm a rovnou herce představil na pódiu. Samozřejmě jsme se od Aldena zatím dočkali pouze několika frází o tom, jaká je to pocta. Herec dodal, že dlouhý castingový proces trval šest měsíců, což potvrdili oba režiséři. Ti viděli za celou dobu 3000 různých herců, ale nakonec se ukázalo, že to celé byla jen ztráta času a peněz, protože s Ehrenreichem se sešli s jako vůbec prvním a tak dlouho se k němu vraceli, až si jej do filmu definitivně vybrali. Užší okruh kandidátů na roli mladého Sola si zkusil casting na palubě lodi Millenium Falcon po boku Chewbaccy, což je zdánlivě další potvrzení toho, že oboje ve filmu (dle očekávání) potkáme.

Co se přiložených fotek týče, v galerii můžete vidět Aldena Ehrenreicha na Star Wars Celebration, ale také oba režiséry v kostýmech. Měli mít cameo v Rogue One: Star Wars Story, už byli připravení, ale nakonec se kvůli časovému presu jejich cameo natočit nepodařilo. Více se o tom rozpovídali ve vtipné historce, kterou můžete slyšet v přiloženém videu, z něhož je patrné, jak dobrá mezi filmaři panuje nálada.

Zdroje: True Viral News,

Galerie: 4

Star Wars: Han Solo se představuje na Star Wars Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Han Solo se představuje na Star Wars Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Han Solo se představuje na Star Wars Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Han Solo se představuje na Star Wars Celebration | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest