Avengers 3 a 4: Pomozte odhalit jejich tajemství

Avengers 3 a 4: Pomozte odhalit jejich tajemství | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Režiséři filmu sdíleli tajuplné video. A kdy a kde se začne točit.

Bratři Russoovi, režiséři Avengers: Infinity War a Avengers 4, škádlí fanoušky opravdu nenápadně. V galerii najdete jednu nic neříkající fotku (tu se žlutou „explozí“), momentálně však fanoušky zaměstnává především tajuplné video. Popisek zní jednoduše „rekvizita pro Infinity“. Video skutečně ukazuje jakousi lázeň s rozpuštěným plastem/sklem, kde pomalu vyrůstá jakási filmařská pomůcka. Popisek přesně řečeno říká Infinity prop, můžeme jej tedy chápat také doslova jako Infinity rekvizitu, mohlo by se tedy snad jednat o výrobu Infinity gems (kamenů nekonečna)? Nebo snad Infinity Gauntletu (rukavice nekonečna)? Jasné odpovědi nejsou k dispozici, tak se v komentářích podělte o svoje teorie.

Podle další zprávy se konečně blíží natáčení. Nedávno se mluvilo o tom, že se v Atlantě něco děje už teď v prosinci, nicméně nevíme, jestli se tahle informace zcela nepotvrdila, nebo zda jsou popřípadě na místě pouze členové produkčního štábu, kteří vlastní natáčení teprve chystají. Aktuální zpráva tvrdí, že se začne točit 23. ledna, a že se vedle Atlanty bude točit také v Londýně, což by dávalo smysl, vzhledem k tomu, že štáb musí skloubit harmonogramy obrovského množství herců. Druhá základna může komplikované team-upy jedině ulehčit. Anebo bude kulis tolik, že by je ateliéry v Atlantě samy nepojaly? Kromě ateliérů v obou městech se bude točit také na lokacích kolem světa, přičemž ve starších článcích můžete vidět pár fotek ze scoutingu.

Zdroj: MyEntertainmentWorld

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers 3 a 4: Pomozte odhalit jejich tajemství | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Pomozte odhalit jejich tajemství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest