Spider-Man: Homecoming: Plakát, trailer na cestě

Spider-Man: Homecoming: Plakát, trailer na cestě | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jak Peter schovává svůj kostým pod šaty? A bude se do brnění ve filmu oblékat Tony Stark?

V 16:30 našeho času bude mít na brazilském Comic-Conu prezentaci studio Sony, které do Sao Paula přiveze Resident Evil 6 a Spider-Mana: Homecoming. Zatím nevíme přesně, co studio vlastně ukáže, ale všichni tajně doufáme, že trailer. Ten by oficiálně měl vyjít společně s Rogue One: Star Wars Story, ale jestli jej Sony v Brazílii promítne, tak je vždycky nějaká šance, že se na Youtube objeví nahrávka od některého z přítomných diváků. Prozatím se návštěvníkům na „CCXP“ podařilo vyfotit alespoň plakát a dvě kukaně, ve které se fanoušci mohou zvěčnit jako Spider-Mani (viz galerie).

Na internet také unikly fotky Petera Parkera (Tom Holland) v civilním oblečení, z pod kterého vykukuje schovaný kostým. Pro dobro Parkerova okolí doufejme, že jednou ze Spider-Manových schopností je, že se příliš nepotí. Přikládáme také krátký filmeček, ve kterém si to rozdají hračky Spider-Mana, Lokiho a Iron Mana. A když už je řeč o hračkách. Podle nepotvrzené zprávy Lego bude vyrábět pro Spider-Man: Homecoming stavebnici, která bude obsahovat Iron Mana. Dánská společnost často vyrábí stavebnice, které s filmy nemají nic společného, ale jednou za čas Lego něco odhalí, třeba jako když jsme se díky stavebnicím dozvěděli, že v Captain America: Občanská válka se bude Ant-Man zvětšovat. Tak není vyloučené, že jsme si právě potvrdili, že Robert Downey Jr. nebude v Homecoming jen jako Peterův poradce Tony Stark, ale také jako parťák v boji Iron Man.

Spider-Mana hraje Tom Holland, dále hrají Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Zendaya, Laura Harrier, Martin Starr, Logan Marshall-Green a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: Delta Customs, CBM, Avengers Indonesia

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Spider-Man: Homecoming: Plakát, trailer na cestě | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Plakát, trailer na cestě | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Plakát, trailer na cestě | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Plakát, trailer na cestě | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Plakát, trailer na cestě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest