Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer

Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Potitulková scéna z Občanské války původně měla prozradit víc. A kdo se bude Peteru Parkerovi v chystaném filmu líbit?

Spider-Man: Homecoming má premiéru zhruba za půl roku, ale propagační kampaň se prozatím nerozjela. Server ComicBook.com teď tvrdí, že podle jeho zdrojů bude první trailer připojený k premiéře Rogue One: Star Wars Story. Pokud by tomu tak skutečně bylo, pak bychom trailer dostali v týdnu od 12.12. Závěr roku bývá obvykle na trailery na očekávané blockbustery bohatý, na druhou stranu se také v téhle době hodně často plány hollywoodských studií na poslední chvíli mění, takže co platilo dnes, nemusí platit zítra. Zatím tedy doporučujeme na trailer příliš nespoléhat, a pak se v prosinci nechat příjemně překvapit. 2.12. potom bude mít Spider-Man panel na brazilském Comic-Conu, tak třeba něco zajímavého bude odhaleno už tam.

Ale pojďme ne další pavoučí novinky. Spider-Manovo svítící logo mohlo v závěru Captain America: Civil War vypadat jinak. Na titulce vidíte podobu, která se nakonec objevila ve filmu, v galerii jsou předchozí alternativy. Jak sami můžete vidět, na starším návrhu stojí Iron Manův vzkaz: „Stav se ve věži, mám pár nových zlepšováků, co bys měl vidět“. Můžeme spekulovat o tom, že vzkaz byl odebrán proto, že v té době ještě nebylo zcela zřejmé, zda se Robert Downey Jr. ve Spider-Manovi: Homecoming nakonec skutečně objeví. Nicméně objeví a podle nepoužitého artworku se zdá, že má pro Parkera nějaké technické novinky.

Tom Holland v rozhovoru uvedl, že na Spider-Manovi je podstatné především to, že je to kluk. Už jsme tu měli milionáře, vědce nebo vojáka. Peter Parker je středoškolák. Je mladý a nevinný a reaguje i v nebezpečných situacích jako dítě. Máme čekat souboje, ve kterých Spider-Man nikdy nedá protivníkovi ránu pěstí a přemůže ho vlastně tak nějak náhodou.

Jacob Batalon se pro změnu rozpovídal o tom, že hraje Neda Leedse, nejlepšího kamaráda ze školy. Zajímavé je, že v komiksech je Ned sice hodně jiný, nicméně je jeden čas považovaný za Hobgoblina, jednoho z nejvýraznějších Spider-Manových protivníků. Tak uvidíme, jestli se někdy v budoucnu touhle cestou filmy také vydají. Batalon mluvil také o tom, že Parker je pořád ještě středoškolák, který při zachraňování lidí z hořícího domu myslí na nesplněné domácí úkoly a na holku, co se mu líbí.

Neustále se spekuluje o tom, jestli Zendaya ve filmu hraje nebo nehraje Mary Jane, nicméně podle posledních nepotvrzených zvěstí by se Peterovi měla ve filmu líbit Liz Allan, kterou hraje Laura Harrier. Ta se Peterovi v jeho školních letech líbila také v komiksech, akorát byla potíž v tom, že randila s Flashem Thompsonem. Ten ve filmu vystupuje také, tak třeba se podobné dějové linky dočkáme i na plátně. Lauru můžete vidět v přiloženém videu:

Zdroje: LRM, CBN, THR, Experience Perception, ComicBook.com, Omelete

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 11

Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Kdy uvidíme první trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest