Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru

Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Jeden nadšenec předělal trailer na Lego Batmana s pomocí hraných scén ze starších filmů.

Na Youtube se objevil trailer, který vzal scény ze starých hraných batmanovských filmů a poskládal z nich poslední trailer na Lego Batman film. Jedná se jen o takovou legrácku, která možná není nijak převratná, ale je perfektní záminkou proto, abychom si připomněli poslední regulérní trailer na Lego Batman film, který nám proklouzl mezi prsty. A ta upoutávka si přitom pozornost zasloužila.

Lego Batman totiž už v trailerech naznačuje, že by mohl mít srdce, tedy to, co tolik fanoušků v hraných filmech postrádá. Tam se totiž z jakéhokoliv náznaku nadsázky stalo tabu a zbrojní pas na úsměv dostal pouze vyšinutý Joker s jeho zabijáckým šklebem. Nabídnout alternativu k předchozímu Batmanovi znamená být ještě temnější. Může za to trend, může za to popularita Nolanových filmů, může za to mizerný Batman a Robin, který byl kromě nadsázky také neskutečně špatný, a tak se všichni jeho následovníci snaží od téhle neblahé vzpomínky maximálně distancovat. To ale neznamená, že na světě není místo pro veselejšího Batmana, jak nám ostatně vždycky bude s chutí připomínat Adam West.

Útočiště tahle verze Netopýřího muže našla v Lego filmech, kde je prostor pro všechny ty ztřeštěné oblečky a bat-hračičky. Pokud jde o příběh, tak ten také hraje na optimistickou notu, když se soustředí na rodinu a na strašlivou samotu, která obvykle Batmana sžírá. V tomhle případě však nemusí. Stačí se otevřít. Jednotlivé frky v nejnovějším traileru také fungují, dabing je fajn, tak snad mu u nás v kinech nedá příliš na frak ten český. Minimálně v trailerech film totálně zabíjí, tak snad v únoru příštího roku bude lépe. Dole v galerii najdete řadu ztřeštěných Lego figurek, které společně s filmem půjdou na trh, tak uvidíme, které všechny variace se ve snímku nakonec objeví. Kiss-Batman rulez!

Neochota brát cokoliv vážně udělala z Lego příběhu celosvětový fenomén. Samozvaný vůdce tehdejších hrdinů, Lego Batman, teď dostal vlastní celovečerní dobrodružství. Gotham ale prochází velkými změnami, a pokud bude chtít Batman zachránit město před Jokerovým nepřátelským převzetím, bude muset zapomenout na svůj samotářský styl, zkusit spolupracovat s ostatními a možná, jen možná trochu pookřát. V hlavních rolích hrají Will Arnett, Michael Cera, Zach Galifianakis, Ralph Fiennes, Rosario Dawson a Mariah Carey. Scénář napsal Seth Grahame-Smith, režíruje Chris McKay. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 9.2. 2017.

LEGO® Batman film

10.02.2017 | USA
Akční, Komedie, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 11

Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu Hraný Lego Batman k vašim službám v předělaném traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest