The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky

The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podívejte se, jak bude vypadat jeden ze spin-offů Lego Příběhu, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahrál Jackie Chan.

Jackie Chan, Justin Theroux a Dave Franco jako ninjové? Ano, opravdu je to tak. Po obrovském úspěchu LEGO příběhu se totiž můžeme těšit na další snímek ze stavebnicového světa. V září příštího roku tak do kin vtrhne The Lego Ninjago Movie.

Očekávat tedy můžeme film duchovně navazující na seriál Ninjago: Masters of Spinjitzu. Jeho režie se ujal Charlie Bean, který už má za sebou práci na seriálu Tron: Povstání. Scénáře se pak chopili Dan a Kevin Hagemanovi, kteří se podíleli již na zmíněné seriálové předloze.

Celá zápletka filmu by se pak měla točit kolem základní šestice hrdinů. Tato šestice tajných bojovníků totiž sice bude na první pohled vypadat jako partička obyčejných středoškoláků, jak už tomu ale tak ve filmovém světě mnohdy bývá, nic nebude tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Tahle ústřední šestka ve složení Lloyd (Dave Franco), Zane (Zach Woods), Kai (Michael Peña), Jay (Kumail Nanjiani), Cole (Fred Armisen) a Nya (Abbi Jacobson) se tak po nocích bude snažit uplatnit své bojové schopnosti proti hrozivým nepřátelům.

Zlu a nebezpečí ale nebudou pochopitelně čelit sami, povede je zkušený kung fu Mistr Wu, jemuž hlas propůjčí legenda akčních filmů Jackie Chan. Opomenout pak nemůžeme ale ani Lloydovy rodiče - jeho matku Koko totiž namluví Olivia Munn. Mnohem důležitěji se ale zatím jeví postava Lloydova otce, lorda Garmadona (Justin Theroux). Ten totiž v příběhu bude působit jako zdroj toho největšího zla a mnoha problémů. Připravit se tak můžeme na opravdu zajímavý souboj ve složení syn-otec.

A i když se dosavadní casting může zdát úctyhodný, fanoušci seriálu možná budou trochu zklamaní. Jak vidno, hlasy filmových postav se budou totiž od těch seriálových úplně lišit. Nedá se ale nic dělat, změna je prostě život. Nezbývá nám tedy nic jiného než počkat si do příštího září na finální výsledek. A do té doby můžeme je doufat, že se nový LEGO film povede stejně, jako ten předchozí. České i slovenské datum premiéry je stanovené na 21.9. 2017.

V přiloženém klipu se pak ještě můžete podívat na to, jak i moudrému kung fu mistrovi dokáže zavařit taková průměrná slepice. Do galerie přikládáme první fotky.

LEGO® Ninjago® film

16.09.2017 | USA, Dánsko
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 7

The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu The Lego Ninjago Movie: První upoutávka a obrázky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest