Zelený sršeň: Chystá se nová celovečerní verze

Zelený sršeň: Chystá se nová celovečerní verze | Fandíme filmu
Čeká nás naprosto jiná podívaná než naposledy. Jaký režisér se filmu zhostí a jaké má s postavou plány?

Zeleného sršně přivedli k životu v třicátých letech minulého století George W. Trendle a Fran Striker a poprvé byly jeho příběhy vyprávěny v rádiovém vysílání. Později maskovaný hrdina přesunul boj se zločinem na stránky komiksů, do seriálu a filmů, kde věrného sluhu Kata, druhou hlavní postavu, ztvárnil legendární Bruce Lee. Před pěti lety si Britta Reida alias Zeleného sršně zahrál komik Seth Rogen. Film režiséra Michela Gondryho se setkal spíš se smíšenými reakcemi, ale mě příběh hrdiny a jeho pomocníka Kata hodně bavil. Proto mi neušla novinka, že na obzoru začíná vznikat nový projekt s jiným týmem.

Do režisérského křesla tentokrát usedne Gavin O'Connor, jemuž momentálně běží v kinech chválené Zúčtování s Benem Affleckem a nesmíme zapomenout, že má na kontě také kvalitního Warriora. O'Connor chce, aby na rozdíl od komediálního předchůdce byl jeho film „vážnější, temnější a ostřejší“. Režisér uvedl, že v dětství jej postava zaujala mnohem víc než Batman nebo Superman a hodlá si s látkou náležitě pohrát. Toho chce docílit tak, že hlouběji prozkoumá osobnost Britta Reida, který bude oplývat válečnou minulostí. Velký důraz bude kladen i na vedlejší postavy a příběh.

Film má být o sebepoznání hrdiny, který se neobejde bez pár existenčních problémů, jež jsou patrné v těch komiksech od Marvelu a DC, kde vystupují nepochopení anti-hrdinové. O'Connor si myslí, že půjde o takového „Batmana na ruby v kombinaci s Jasonem Bournem na ruby, ve stylu Chrise Kylea z Amerického Snipera". Hornet má být badass pro 21. století, ale zároveň půjde o komplexní postavu a pokud diváky režisérova vize osloví, s chutí by ze Zeleného sršně udělal celou sérii. Scénář píše Sean O'Keefe.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest