Tell No One: Thriller od režiséra Warriora

Tell No One: Thriller od režiséra Warriora | Fandíme filmu
Gavin O’Connor střídá Bena Afflecka, který má kvůli Batmanovi příliš práce, a natočí remake francouzské mysteriózní krimi.

Remake francouzského snímku Ne le dis à personne (Nikomu to neříkej), bude pro Warnery režírovat Gavin O’Connor. Ten se na režisérskou sesli, dostává poté, co ji před pár dny opustil Ben Affleck, kvůli vytížení novým Batmanem. Nejdříve, ale Gavin dokončí western Jane Got a Gun s Natalie Portman.

Příběh filmu vychází z novely Tell No One od Harlana Cobena a začíná brutální vraždou ženy, z které je obviněn její manžel. Obvinění je staženo a hlavní hrdina se uzavírá do sebe a z události se nedokáže vzpamatovat. Po osmi letech se v blízkosti místa činu objeví další dvě mrtvoly a muž je opět v podezření. Aby to nestačilo, obdrží anonymní email, ve kterém je čerstvá fotka, která dokazuje, že jeho žena není mrtvá. Napínavé krimi drama může začít.

Scénář nepíše nikdo jiný než Chris Terrio, který se podepsal pod Argo odstoupivšího Bena Afflecka. Od režiséra testosteronového Bojovníka, můžeme očekávat zajímavou podívanou, o které se snad brzo dozvíme něco víc.

Zdroj: Bleeding Cool

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest