The Accountant: Ben Affleck jako "vraždící Rain Man"

The Accountant: Ben Affleck jako "vraždící Rain Man" | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Podívejte se na trailer na nový thriller od režiséra Warriora.

Podobně jako třeba Chris Evans u Marvelu, je Ben Affleck na nejbližších několik let dopředu zavalený komiksovými povinnostmi u Warneru (DC Comics). Dokud to ale šlo, točil další filmy o sto šest, a tak bychom plody jeho práce měli v nejbližších letech vidět na plátnech docela často.

Ve snímku The Accountant (Účetní) si zahrál účetního, který trpí poruchou autistického spektra. S čísly je geniální, s lidmi už je to slabší a obsese detaily život také neusnadní. Jak sami můžete vidět v traileru, hrdina se vedle účtování věnuje také likvidaci živých terčů. Zdá se, že z něj někdo vychovával nebezpečnou zbraň už od dětství a když k tomu připočtete dvojí život, skoro to vypadá, jako bychom se koukali na nějaký hodně střízlivý superhrdinský film.

Oficiální synopse říká, že Christian Wolff (Affleck) dělá účetnictví pro nebezpečné kriminální organizace. Když mu začne jít po krku úřad pod vedením Raye Kinga (J.K. Simmons), vezme Christian legitimního klienta – robotickou firmu, ve které účetní v podání Anny Kendrick objevila nejasnosti v hodnotě milionů dolarů. Čím víc se Christian při prošetřování účtů blíží k pravdě, tím víc se začnou vršit mrtvoly.

Ve filmu se objeví ještě Jon Bernthal (Punisher ze seriálového Daredevila) a režíroval jej Gavin O'Connor, který má za sebou především výtečného Warriora, rozporuplné Jane Got a Gun, ale třeba také epizody seriálu The American, který taktéž spoléhá na střízlivou atmosféru a pozvolné odhalování drsných skutečností. Scénář napsal  Bill Dubuque (Soudce), datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 27.10. 2016.

Zúčtování

10.10.2016 | USA
Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest