Zúčtování: Ben Affleck vám to spočítá v druhém traileru

Zúčtování: Ben Affleck vám to spočítá v druhém traileru | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Psychologický thriller Gavina O'Connore (Warrior), ve kterém si Ben Affleck zahrál autistického mafiánského účetního, se představuje v nové upoutávce.

Snímek The Accountant (Účetní) nakonec vstoupí do českých kin pod názvem Zúčtování. V novém traileru maličko víc poznáváme osobnost autistického Chrise (Ben Affleck), poodhalujeme, jak vyrůstal a do čeho se namočil. Napětí by snímku chybět nemuselo, ale zdá se, že půjde především o charakterovou studii a náladotvornou podívanou. Na ploše traileru náladě hodně pomáhají zasmušilí Radiohead, určitou neutěšenost Chrisova života narušuje pozitivní Dana v podání Anny Kendrick. Něco mi říká, že cesta k vykoupení povede právě skrze ni. Co myslíte?

Christian Wolff (Ben Affleck) dělá účetnictví pro nebezpečné kriminální organizace. Když mu začne jít po krku úřad pod vedením Raye Kinga (J.K. Simmons), vezme Christian legitimního klienta – robotickou firmu, ve které účetní v podání Anny Kendrick objevila nejasnosti v hodnotě milionů dolarů. Čím víc se Christian při prošetřování účtů blíží k pravdě, tím víc se začnou vršit mrtvoly. V další roli se představuje Jon Bernthal, režíroval Gavin O'Connor, scénář napsal  Bill Dubuque. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 27.10. 2016.



Zúčtování

10.10.2016 | USA
Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest