Jane got a gun: Westernová Natalie Portman v traileru

Jane got a gun: Westernová Natalie Portman v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Po řadě problémů konečně máme hmatatelný důkaz toho, že se Janu s pistolí skutečně podařilo natočit.

Western Jane Got a Gun provázely od začátku potíže. První natáčecí den nedorazila na plac původní režisérka, několik herců se prostřídalo v hlavní mužské roli i v roli záporáka a projekt se odsouval a odsouval. Nakonec se jej chopil režisér Gavin O'Connor (Warrior), hlavní mužskou roli dostal Joel Edgerton a záporáka si střihne Ewan McGregor. V úplně hlavní roli navzdory všem potížím vydržela producentka filmu Natalie Portman. Dále obsazení doplňují Noah Emmerich, Rodrigo Santoro a Boyd Holbrook.

Jane Hammond (Portman) nemá za manžela (Emmerich) žádného svatouška. Pořád je to ale její muž, a když se mu pověsí na paty gang Colina McCanna (McGregor), nenechá ho jen tak umřít. Zatímco postřelený muž leží v posteli, vydává se Jane prosit svého bývalého milence (Edgerton), aby jí proti gangu pistolníků pomohl.

První trailer zatím zanechává docela rozpačité dojmy. Film je podle všeho krásně natočený a špatně nevypadá ani výprava. Zbytek už ale tak jednoznačný není. Možná na tom má svůj díl viny vyhrocená doprovodná hudba, ale nějak se nemůžu zbavit dojmu, že se „Jane“ až příliš snaží. Postavy zachmuřeně hledí a pronášejí něco dramatického, všechny jsou drsné jako smirek. Hrdinka se nezastaví před ničím, její dávná láska pomáhá jen neochotně, padouch je slizký jako ryba. Tohle všechno ale od westernu tak nějak čekáte. A popravdě řečeno Portman v první upoutávce zatím neukázala jediný důvod, proč bych jí chtěl fandit. Nicméně se samozřejmě jedná jen o upoutávku, můžeme jen doufat, že se studio snaží uměle našponovat drama pouze v marketingu, a že v kontextu celého filmu jednotlivé scény tak přehnaně působit nebudou. V komentářích určitě dejte vědět, jak zatím film působí na vás.

V některých zemích má mít snímek premiéru už letos na podzim a u nás se snad také dočkáme, protože podle IMDb A Company Czech zakoupila Jane Got a Gun do lokální distribuce.

Galerie: 3

Jane got a gun: Westernová Natalie Portman v traileru | Fandíme filmu Jane got a gun: Westernová Natalie Portman v traileru | Fandíme filmu Jane got a gun: Westernová Natalie Portman v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest