Inhumas: Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu

Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zničí chystaný seriál šance na natočení celovečerního filmu? A co to znamená pro vztahy filmové a televizní části Marvelu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Včera Marvel oznámil, že chystá televizní seriál Inhumans a podrobnosti o něm najdete v samostatné novince. Co však oznámení znamená pro chystaný film o Inhumans a budoucnost vzahů mezi televizní a filmovou částí Marvelu?

Inhumans patří mezi projekty, nad kterými Marvel dumal snad od chvíle, kdy si založil vlastní filmové studio. U nás na webu jsme se o nich zmínili poprvé začátkem roku 2014, v jeho závěru už byla oficiálně ohlášená jejich premiéra, která byla datovaná na listopad 2018. Koncem roku 2014 jsme se také s Inhumans poprvé oficiálně setkali v rámci seriálu Agetns of S.H.I.E.L.D., kde jsou od té doby pevnou součástí marvelovského televizního světa. Celovečerní film byl mezitím jednou přesunutý (snad kvůli tomu, že Marvel začal připravovat nového Spider-Mana a na Inhumans nezbylo místo) a následně úplně vyškrtnutý z plánu premiér.

Šuškalo se o tom, že šéf Marvel Studios Kevin Feige Inhumans nikdy točit nechtěl, avšak šéf Marvel Entertainment Ike Perlmutter na nich trval. Ve chvíli, kdy firma prošla restrukturalizací a Marvel Studios přešla z nadvlády Marvel Enterteinment přímo pod křídla Disneyho, měl Feige údajně hodit Inhumans přes palubu. To Marvel popíral a ve svém posledním vyjádření Feige doslova řekl:

Myslím, že na Inhumans určitě dojde. Nevím kdy. Myslím, že jsou v televizi. A myslím, že až dojdeme ke 4. fázi [filmového světa Marvelu], tak by mohli, jak jsem vždycky říkal, vzniknout i jako film. Myslím, že by to bylo cool.

A teď je otázka, jestli tím Feige narážel na skutečnost, že Inhumans jsou součástí Agentů S.H.I.E.L.D.u anebo už nenápadně odkazoval na vznikající samostatný seriál. V tiskové zprávě Marvelu si také povšimněte, že filmová Marvel Studios se na chystaném seriálu žádným způsobem nepodílejí. Je tedy vůbec v tuhle chvíli pořád ještě reálné, aby někdy v dohledné době vznikli Inhumans také v celovečerní podobě?

Inhumas v komiksech mají v zásadě dvě podoby. Původní komiksy od Stana Lee a Jacka Kirbiho vykreslili Inhumans jako izolovanou tajnou společnost nadlidí a příběhy se soustředily primárně na královskou rodinu v čele s Black Boltem. Teprve v posledních letech nabídly komiksy také druhou podobu Inhumans, kdy se transformační proces dostal mimo Black Boltovu izolovanou společnost, rozšířil se po celé zeměkouli a Inhumans se začali nekontrolovatelně objevovat ve všech koutech planety.

Další kapitola »

Galerie: 8

Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Inhumas:  Co znamená nový seriál pro budoucnost Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest