Marvel odkládá celkem čtyři filmy

Marvel odkládá celkem čtyři filmy | Fandíme filmu
Nový Spider-Man vyvolal u Marvelu slušnou rošádu. Známe první film čtvrté fáze filmového Marvel Universe?

Uzavření spolupráce mezi Marvelem a Sony má další důsledky. Studia si navzájem nebudou kanibalizovat svoje projekty a při vytváření harmonogramu premiér spolupracují. Termín 28.7. 2017 byl původně určen Thorovi 3, nově však v daný den máme očekávat nového Spider-Mana. Thor: Ragnarok se tak odsouvá na 3.11. 2017. Tehdy měl mít premiéru Black Panther, který se dále posouvá na 6.7. 2018, kdy měla mít premiéru Captain Marvel. Ta se pro změnu odsouvá na 2.11. 2018. A konečně Inhumans, kteří měli jít do kin právě v listopadu 2018, budou mít premiéru 12.7. 2019. Premiéry Avengers: Infinity War I a Avengers: Infinity War II zůstávají beze změny, oba snímky uvidíme 4.5. 2018 a 3.5. 2019.

Takové posuny sice nemusí, ale také mohou mít poměrně zásadní vliv na celou budoucnost Marvel Universe nebo nám o ní minimálně něco napovídají. Jak sami vidíte, Inhumans jsou teď naplánovaní až po uvedení Infinity War II. Znamená to, že se hrdinové filmu do Infinity War nezapojí? Nebo se do ní nikdy zapojit neměli? Budou Inhumans stát podobně bokem, jako Guardians of the Galaxy? Nebo se bude jednat o prequelový film? Inhumans se v Marvel Universe začínají objevovat už teď (Skye a Raina v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., pravděpodobně také Quicksilver a Scarlet Witch v Avengers: Age of Ultron), takže jejich role v celém vesmíru není v žádném případě zanedbatelná. Můžeme také začít spekulovat o tom, zda budou celovečerní Inhumans dovětkem ke třetí fázi Marvel Universe, podobně jako je Ant-Man dovětkem k druhé fázi, anebo se z nich stane první film fáze čtvrté.

Do té bude zajisté patřit také další Spider-Man, kterého bychom teoreticky mohli vidět už v roce 2019. Listopadový termín má v daném roce Marvel stále volný a ve starších uniklých mailech ze studia Sony se manažeři bavili o tom, že v případě spolupráce s Marvelem budou trvat na tom, aby další pavoučí film šel do kin právě v roce 2019, aby rozestupy mezi jednotlivými Spider-Many nebyly příliš velké.

Zdroje: Marvel, CBM

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest