Vetřelec 5 také s Bishopem?

Vetřelec 5 také s Bishopem? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu nová synopse k Vetřelci: Covenant.

O Vetřelci Neilla Blomkampa víme, že je odložený na neurčito, aby se udělal prostor pro Vetřelce: Covenant od Ridleyho Scotta. Blomkampův film bude ignorovat události Vetřelce3 a Vetřelce: Vzkříšení – naváže přímo na Vetřelce Jamese Camerona. Zatím byla řeč o tom, že se vrátí Ripley (Sigourney Weaver), Newt a Hicks (Michael Biehn). Na konci filmu byl ale naživu ještě android Bishop a jeho představitel Lance Henriksen se teď také hlásí o své místo na slunci.

Nezdá se, že by o projektu věděl něco bližšího, avšak minimálně mu fandí a návratu je viditelně otevřený. Připomíná však, že Bishop nebyl na konci Vetřelců v úplně ideálním stavu a zažertoval, že ani neví, jestli by si ho Ripley nosila s sebou v pytlíku nebo jakým způsobem by vlastně mohl být součástí filmu. Dodal, že je Blomkamp skvělý scenárista, a že pokud film skutečně vznikne, bude výtečný. Publikum tu rozhodně je.

PS: Nevypadá artwork Neilla Blomkampa (první v galerii) tak trochu jako Bishop?

K Vetřelci Covenant pro vás máme jednu maličkou novinku. Společně s filmem se chystá encyklopedie The Art of the Film, která nabízí lehce odlišnou synopsi. Tu dosavadní najdete na konci článku, tady je ta nová:

Na cestě cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie, objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temý nebezpečný svět. Když odhalí nebezpečí za hranicemi své představivosti, musí se posádka pokusit o hrůzný útěk.

Alien: Covenant je druhou kapitolou v prequelové trilogii k Vetřelci, která začala v Prometheovi a pojí se přímo na Scottovo klíčové dílo žánru sci-fi z roku 1979. Na cestě ke vzdálené planetě na konci galaxie objeví posádka kolonizační lodi Covenant něco, o čem si myslí, že je nezmapovaný ráj. Ve skutečnosti jde však o temný, nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je syntetický David (Michael Fassbender), přeživší zatracené expedice Prometheus. V hlavní roli Katherine Waterston, dále hrají Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Camern Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup a Alexander England. Režíruje Ridley Scott, na scénáři se podíleli Michael Green, Jack Paglen a John Logan. Datum české premiéry je naplánováno na 4.8. 2017.

Zdroje: IGN, Titan Books

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

Vetřelec 5 také s Bishopem? | Fandíme filmu Vetřelec 5 také s Bishopem? | Fandíme filmu Vetřelec 5 také s Bishopem? | Fandíme filmu Vetřelec 5 také s Bishopem? | Fandíme filmu Vetřelec 5 také s Bishopem? | Fandíme filmu Vetřelec 5 také s Bishopem? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest