Komentáře 5

GeraltzRivie | Fandíme filmu
GeraltzRivie | 2016-11-15 14:36:18 | 0 0
Smash! : Já mu jeho přínos neberu. Jenomže! Pokud vím, tak to vše bylo tak že Neil projevil zájem o natočení Vetřelce, odhalil artworky atp. Lidi z toho byli nadšení. Ale potom jakoby se Ridley začal bát, protože viděl ten zájem lidí o Vetřelce od Neila, tak začal měnit plány a pokračování Promethea nazval Alien, najednou má jít o film, který na prvního Vetřelce bude mít přímou návaznost. Zkrátka jakoby se bál konkurence kterou má v Neilovi a jeho Vetřelci, tak honem rychle chce udělat film ve kterém už bude Vetřelec jak ho známe.
Smash! | Fandíme filmu
Smash! | 2016-11-15 13:45:14 | 0 0
Ridley Scottovi bude brzy téměř už 80 let. Pokud tu má mít někdo přednost v rámci upřednostnění, tak by to už jen vzhledem k věku a otcovství samotného žánru měl být právě Scott.
Nějaký rádoby Neill Blomkamp který se chystá též o slovo si prostě a jednoduše bude muset počkat. Nechápejte mě zle, já se na další film ze světa filmového Vetřelce těším snad daleko víc než vy všichni zde, ovšem na rozdíl od většiny diskutujících si bohužel asi také jako jediný z mála uvědomuji fakt, že zakladatelem žánru zde je,byl a vždy bude Ridley Scott, ne Neill Blomkamp.
Nikdo z vás si nedovede představit určitou vazbu mezi budoucím Vetřelcem 5 a nynějším Covenantem? Ono totiž může být zcela klíčové, mít zde nejdříve Covenanta, a teprve později na to navazujícího 5tého Vetřelce.
Je docela zřejmé, že Covenant ukáže nové věci, které budou nějakým způsobem korespondovat s budoucími filmy Vetřelce.
Snažím se zkrátka naznačit, že možná právě tato skutečnost je určitým závazkem v dané věci. Pokud má být postavena střecha, nejdříve musejí existovat její základy. Pokud mají být Vetřelci v budoucích filmech jiní, pozměnění. . je třeba aby na nich Ridley Scott dokončil svoji práci. . ta bude nepochybně klíčová pro zbytek budoucího dějství tohoto světa.
Nevidím v tom nic nelogického, nebo hloupého. Ano, herci pouze stárnou, nikdo nemládne. . ovšem už jen proto, zde zmiňuji pokročilý věk samotného Scotta u kterého tato výstraha platí dvojnásob.
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-11-14 23:15:57 | 0 0
Geralde a ješte maličkost.Hlavně mi zde nezačni mluvit o eRkovom ůspěchu Deadpoola.To je stejní eRko jako když rozplácnu mouchu na zdi a budu tvrdit jen pro silné žaludky.Chci tim říct,že Deadpool má od ratingu R opravdu hodně daleko.
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-11-14 23:06:06 | 0 0
Geralte Ja bejt jedním s hlavounů stůdia,bych tihle obavy měl taky (pokuď tomu tak je) Berme v potaz,že ano,pak zůstavá otázka proč.Co teď řeknu,ber z rezervou,nicméně,mohu mít pravdu.První Alien byl promítan v kinech před 37 lety,co už je nějaká doba a dá se říct,že ona čast diváku jenž šla v roce 1979 do kina,jsou diváci,jenž jim je dnes kolem 57 a více let.Vycházim z věkové navštevnosťi 20 let a více u takmer každého návštevníka.Podle mě by se dalo říct,že velký procento těch návštevníku,nebo můžeme říct fanoušku Vetřelce a vesměs hororového scifi žánru,podle mě do kina nepůjdou,i s toho důvodu,že jim to řekneme nemusí dovolit životní,pracovní,nebo jiná závazková činnost.Nebo řekneme v jich letech,to kino již nepostřáda takovou potřebu jak tomu bylo tehdy.Dalším faktorem jenž příliš nehraje Covenantu do karet,je současná věková divácka základna a co si budem povídat,velký procento uspěchu tržeb filmů,určují tenegery a publikum odkázane na příspěvku od rodičů,nebo v lepším případe s ich doprovodem.U Covenantu,jako žánru je podle mě i dosťi zásadnej problém (teda ne,že by to byl problém pro mě),že již samotnej Ridley řekl,že jeho Alien:Covenant bude nefalšovanej horor,pak se teda osobně domnívam,že ona kino verze půjde jako tvrdé eRko,dovolím si tvrdit,že ona ratingová komise MPAA,by tomu klidně mohla dát rating NC-17.Pak se dá říct,že defakto ůspěch filmu,pak bude záležet na divákovy,jenž má Vetřelcí ságu v oblibě i tenhle žánr a je navíc dospělí a ma čas na onu návštevu kina.V neposlední řade bych chtěl říct,že co nemusí stůdiu a vlastně Covenantu hrat do karet,je rozpočet filmů.Osobně se domnívam,že ten bude kolem 100 mega plus marketing,co by pak v finále mohlo bejt nějakých 150 mega.Vzhledem k těmhle skutečnostem nepředpokládam,že první otvírací vikend dosáhne v USA metu 100 mega,ale dle mého názoru bych to viděl někde mezi 20-40 mil hranici a pak další tejden pokles o minimálne 50 procent.Mohu teda říct,že o případném ůspěchu filmů,se bude rozhodovat v zbytku světa,ale osobně si nemyslím,že tam oni tržby,budou nějak extra silné.Podle mě u finanční síle Covenantu,bude hlavně záležet u celosvětové šuškande,mezi těma co film s oblibov viděla v kine s těma jenž budou přesvědčení,že ona návšteva stojí za to,v lepším případe i za opakovanou návštevu.Pak bude samozřejmě záležet,na síle reklamní kampaňi a prvních novinářských hodnocení,plus samotné recenze.Bohužel se domnívám,že i kdyby by byl film chválen do nebes,nepovede to k tržbám jenž by s nima mohlo bejt stůdio spokojené a to je dá se říct u takhle pojatých žánru bohužel krutá realita.
GeraltzRivie | Fandíme filmu
GeraltzRivie | 2016-11-14 14:45:37 | 0 0
Já prostě nechápu proč už to není natočený. Mohlo se to prostě natočit a uvést třeba dva roky po Alien: Covenant. Nikdo z herců nemládne, tak k čemu je čekání. Že by studio čekalo na úspěch nebo případný neúspěch Covenanta? To se potom ale taky nemusíme nikdy dočkat.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest