Vetřelec 5: Neill Blomkamp zveřejnil nový artwork

Vetřelec 5: Neill Blomkamp zveřejnil nový artwork | Fandíme filmu
A Arnold Schwarzenegger mluví o tom, za jakých podmínek vezme roli v příštím Predátorovi.

Je to jen pár dní od toho, kdy Sigourney Weaver fanoušky ujistila, že Vetřelec 5 pořád žije a jednou se jej snad dočkáme. Dnes je tzv. Alien Day, velká oslava Vetřelce...tedy přesněji řečeno, velká marketingová akce, která má uměle zvednout zájem o značku. Na dnešní den (26.4.) Alien Day připadl na počest planetce LV-426, na které posádka lodi Nostromo ve filmu z roku 1979 poprvé přišla do kontaktu s Vetřelcem. Objevily se nejrůznější vetřelecké výrobky, uvedené do prodeje speciálně k dnešnímu datu, a Sigourney Weaver navštíví slavnostní promítání klasického filmu, tak třeba fanouškům prozradí něco zajímavého.

Co nás však zajímá nejvíce, je nový artwork, který u příležitosti Alien Day zveřejnil na svém Instagramu Neill Blomkamp, režisér Vetřelce 5. Blomkamp se už v minulosti podělil o řadu skic, na kterých fanouškům ukázal, jak by jeho vysněný film měl vypadat. Když se se studiem Fox domluvil na tom, že pro něj film skutečně natočí, artworky ze svého účtu smazal. Teď ale zveřejnil nový, na kterém je vyobrazená dospělá Newt, holčička, kterou Ellen Ripley zachránila ve Vetřelcích a následně v dosavadní kontinuitě zemřela mezi událostmi Vetřelců a Vetřelce 3. Jak ale víme, Vetřelec 5 hodlá nějakým způsobem smazat události Vetřelce 3 a 4 a dospělá Newt má být jednou z postav filmu. Dokonce se mluvilo o tom, že by jí Ripley mohla celou ságu předat a udělat z Newt novou hlavní postavu. Jak by měla dospělá Newt vypadat, se můžete podívat dole v galerii. Na konci článku najdete také fanouškovský filmeček s dospělou Newt.

A ve světě Vetřelců a Predátorů ještě na krátký moment zůstaneme. Arnold Schwarzenegger znovu potvrdil, že s jeho účastí ve čtvrtém predátorském filmu se nijak pevně nepočítá a ze strany všech zainteresovaných jde v případě zmiňování jeho jména pouze o zdvořilostní fráze. Když byl na příštího Predátora Arnold naposledy tázán, řekl jen obligátní „točil bych ho strašně rád, ale musí mít dobrý scénář“. Hovořil přitom obecně a neurčitě, bylo znát, že o projektu vlastně nic moc neví, jen se nebrání naprosto čemukoliv.

Zdroje: Neill Blomkamp, Arnold Schwarzenegger

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest