Hvězdná pěchota nakonec nebude reboot

Hvězdná pěchota nakonec nebude reboot | Fandíme filmu
Nový tvůrčí tým však mnoho důvěry nevyvolává. Chcete vědět víc?

Už v roce 2012 se objevila zpráva, že se chystá reboot Hvězdné pěchoty s nálepkou PG-13, což by nás připravilo o krev, fuckování a tak podobně. Za tu dobu na Pěchotu občas přišla řeč a dokonce se uvažovalo i o seriálu, ale teď bylo najato nové duo scenáristů, kteří však nemají za úkol napsat scénář k restartu. Místo toho půjde o nové převyprávění románové předlohy od Roberta A. Heinleina, kterou mimochodem režisér původního filmu Paul Verhoeven ani nedočetl, ale přesto se mu díky jeho nekompromisní formě a satirickému podtónu podařilo stvořit kult.

Zdali po těch čtyřech letech zůstane nová verze uhlazená nebo si ponechá eRkové označení, se momentálně neví. Mark Swift a Damian Shannon jsou ale jména scenáristů, kteří jsou podepsáni pod remakem Pátku třináctého, pod crossoverem Freddy vs. Jason a v poslední řadě se podíleli na celovečerní adaptaci veleznámého seriálu Pobřežní hlídka. Všechny tři snímky jsou v eRku, takže se situace třeba nezmění ani u nové Pěchoty, kterou bude produkovat Neal H. Moritz (série Rychle a zběsile, remake Total Recall, 21 a 22 Jump Street) a studio Sony doufá rovnou v novou sérii.

Stejně jako v knize pojednávaly tři dosavadní filmy (druhý a třetí díl bych raději zapomněl) o válce mezi lidstvem a vesmírnými brouky. Vznikly ještě animované seriály a CGI snímek s podtitulem Invaze z japonské produkce. 

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest