Rogue One: Nejrealističtější Star Wars nemají úvodní text

Rogue One: Nejrealističtější Star Wars nemají úvodní text | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Podle režiséra má film nečekaný vývoj, Mads Mikkelsen slibuje návrat k poctivému příběhu a Diego Luna ty nejrealističtější Hvězdné války.

Dlouho se o tom špitalo, teď server Star Wars News s odkazem na interní zdroj tvrdí, že v Rogue One: Star Wars Story můžeme definitivně zapomenout na úvodní jedoucí text. To je samozřejmě v kině jen taková drobnost, která bude možná v prvních momentech zarážející, ale s ubíhajícím dějem na ni rychle zapomeneme. Daleko důležitější je u tohohle filmu konec.

Ten totiž samozřejmě známe. Co s tím? Podle režiséra Garetha Edwardse museli scenáristé přijít na to, jak se od pevně daného konce dostat k těm věcem předtím a poskládat z nich tu nejlepší cestu, která k tomu konci vede. Jyn Erso (Felicity Jones) má příběh velice typický pro Hvězdné války - musí odčinit hříchy svého otce.  Film se snaží zachytit známá témata a emoce, ale dopadne jinak, než bychom očekávali, není to ten samý příběh v novém kabátku.

Odlišnost Rogue One od ostatních Star Wars je obecně téma, které zmiňují filmaři, producenti i herci. Mads Mikkelsen v posledním interview uvedl, že Rogue One není jen digitální horská dráha, ale že na prvním místě jsou postavy a vyprávění. Diego Luna zase uvedl, že film je hodně realistický. Je to hodně intimní příběh, ze všech dosavadních Star Wars nejuvěřitelnější. Postavy nejsou žádní hrdinové s nadpřirozenými silami. Jsou to obyčejní lidé jako my, kteří mají touhu něco změnit.

To všechno zní zajímavě, tak snad se filmařům podařilo překonat problémy při dotáčkách a čeká nás opravdu jedinečný Star Wars příběh. Přikládáme pár nových fotek a reklamních upoutávek se Star Wars tematikou, společně se zprávou od Pabla Hidalga, šéfa příběhové komise Hvězdných válek. Ten zdůrazňuje, že jen proto, že nějaké postavy vypadají podobně, nemusí jít hned o matku s dcerou. Jyn Erso (Felicity Jones) a Rey (Daisy Ridley) podle jeho vyjádření nejsou žádným způsobem příbuzné!

Rogue One: A Star Wars Story pojednává o nesourodé skupině bojovníků z hnutí odporu, kteří se společně vypraví na nebezpečnou misi. Pokusí se ukrást plány Hvězdy smrti a přinést tak galaxii novou naději. V hlavních rolích hrají Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Wen Jiang, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen a Alan Tudyk. Režíruje Gareth Edwards. Premiéra filmu je naplánována na 15.12. 2016. 

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Rogue One: Nejrealističtější Star Wars nemají úvodní text | Fandíme filmu Rogue One: Nejrealističtější Star Wars nemají úvodní text | Fandíme filmu Rogue One: Nejrealističtější Star Wars nemají úvodní text | Fandíme filmu Rogue One: Nejrealističtější Star Wars nemají úvodní text | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest