Odvážná Vaiana: Nový trailer slibuje další parádní disneyovku

Odvážná Vaiana: Nový trailer slibuje další parádní disneyovku | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Je tu další animák od Disneyho, který slibuje naprosto okouzlujícící jízdu. AKTUALIZOVÁNO o další upoutávky

AKTUALIZACE: Na konec článku přidáváme ještě playlist s portugalským trailerem a kratším německým spotem, které se objevily a odhalily nové záběry.

Původní novinka 17.9.: Tak je to zase tady. Disney prostě ví, jak na to. Ano, film jsme ještě neviděli, ale nový trailer k Odvážné Vaianě: Legendě o konci světa (Moana), se prostě nedrží zpátky a ukazuje, že se za pár měsíců máme na co těšit. Na první pohled možná moře a ostrovy působí trochu kýčovitě, takže člověk k filmu může přistupovat skepticky. Ale pokud traileru dáte šanci, tak vám patrně na tváři vykvete stejný úsměv jako mě.

Animovanou pohádku Odvážná Vaina jsme si představovali již ve starším článku. Nový trailer ukazuje hlavně akci, další akci, kvalitně zpracované triky, ale také dynamiku, humor a dravost snímku. Tohle prostě vypadá na solidní dobrodružnou jízdu. A zdá se, že co se týče humoru, tak i ten umějí režiséři, Ron Clements a John Musker (Princezna a žabák), správně načasovat. Rozpočet zatím neznáme, ale vzhledem k tomu, že je to od Disneyho a stejných tvůrců jako bylo Ledové království, tak se patrně odhadem pohybujeme kolem 150 milionů dolarů. Na potvrzení si ale ještě musíme počkat. Dole si můžete přehrát ukázku, dejte vědět, jak se líbí vám. Přidáváme také první teaser, tentokrát již s dabingem. Do kin jde většina animovaných filmů v českém znění, ale zde hraje velkou roli i hudba a vizuál, takže by to nemuselo ubrat na tom podstatném. Film startuje v Česku 24.11. a na Slovensku 1.12. 2016.

Co na novou ukázku říkáte? Zdá se vám to jako slušné mořské zpestření začátku zimy?

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa

14.11.2016 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný, Hudební
Info o filmu

Galerie: 3

Odvážná Vaiana: Nový trailer slibuje další parádní disneyovku | Fandíme filmu Odvážná Vaiana: Nový trailer slibuje další parádní disneyovku | Fandíme filmu Odvážná Vaiana: Nový trailer slibuje další parádní disneyovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest