Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu

Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Doug Liman nechce jen plnit zajeté zvyklosti. Plus trailer na chystanou animovanou verzi Justice League Dark

Režisér Doug Liman je v posledních dnech plný velkých slov. Jeho Na hraně zítřka 2 má být revolucí v tom, jak se točí pokračování, Justice League Dark (někdy také Dark Universe) pro změnu má postavit komiksový žánr na hlavu. Režisér má rád postavy, které ve filmu vystupují, dobře se mu spolupracuje se studiem Warner Bros. a s producentem Scottem Rudinem.

Domnívá se, že když studia chtějí natočit něco nekonvenčního, zavolají právě jemu. Chystá se tedy znovuobjevit komiksový žánr a natočí Dark Universe tak, jak ještě nikdo před tím komiksovku nenatočil. Sám přitom žádnou komiksovku netočil, takže je to pro něj výzva. Jak hodlá ambiciózního plánu docílit?

Stanoví si několik pravidel, která mu zakážou dělat věci, které běžně dělají jiní filmaři. Například když točil Agenta bez minulosti, tak si zakázal mít v závěru dámu v nesnázích. To je základní pravidlo, které vás podle Douga naučí na filmové škole. V dobrodružném/akčním filmu uvrhnete ve třetím aktu dámu do nesnází a máte vystaráno. Okamžitě je něco v sázce, napětí vrcholí. On si to v prvním Bourneovi zakázal, což mu přineslo strašně moc problémů při strukturování děje, ale výsledek podle něj stál za to a byl patřičně odlišný. Tak uvidíme jestli skutečně něco novátorského nabídne také v Justice League Dark.

Přikládáme trailer na animovanou Justice League Dark, která se také chystá:

Justice League Dark je v komiksech tým temných antihrdinů, kteří navzdory svým osobním démonům společně bojují proti mocným nadpřirozeným oponentům. Nechybí důraz na magii a inspirace hororem. Podle starších zpráv by se ve filmu měli objevit John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Deadman a Etrigan, ale možná také Spectre, The Floronic Man nebo Zatara. Původní scénář od Guillerma del Tora neměl pojednávat o zrodu týmu, podrobnosti o jednotlivých postavách jsme přinesli ve starším článku.

Zdroj: IGN

Galerie: 6

Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu | Fandíme filmu Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu | Fandíme filmu Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu | Fandíme filmu Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu | Fandíme filmu Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu | Fandíme filmu Justice League Dark postaví komiksový žánr na hlavu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest