Justice League Dark pod novým vedením míří kupředu

Justice League Dark pod novým vedením míří kupředu | Fandíme filmu
Natáčení má začít už příští rok.

Guillermo del Toro pro Warner Justice League Dark připravil, ale nakonec ji opustil, aby mohl natáčet Pacific Rim 2. Ten byl sice nakonec odložen na neurčito, ale to už je jiná pohádka. JLD se mezitím podle informací serveru Tracking Board chopil producent Scott Rudin, který upravil scénář a začal oslovovat režiséry. Natáčení má začít už během příštího roku. Server dále doplňuje, že děj bude točit kolem prastarých svazků, s jejichž pomocí se šílenec pokouší zničit svět. Když to zjistí vyšetřovatel nadpřirozených jevů John Constantine, vyhledá skupinu hrdinů, kteří se specializují na nadpřirozeno a společně se pokusí zachránit svět.

Zpočátku by se měly příběhy JLD odehrávat paralelně s dobrodružstvími klasické Justice League (Batman, Superman a spol.), ale později by se mystičtí hrdinové měli s těmi „obyčejnými“ začít setkávat ve společných filmech. Scott Rudin se v posledních letech podílel především na prestižních filmech, namátkou na Grandhotelu Budapešť, Sociální síti, Opravdové kuráži či Téhle zemi co není pro starý, za kterou dostal Oscara. Spolehlivost zpráv z Tracking Boardu je nicméně zatím stále ještě kolísavá, takže aktuální informace berte s lehčí rezervou.

Justice League Dark je v komiksech tým temných antihrdinů, kteří navzdory svým osobním démonům společně bojují proti mocným nadpřirozeným oponentům. Nechybí důraz na magii a inspirace hororem. Podle starších zpráv by se ve filmu měli objevit John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Deadman a Etrigan, ale možná také Spectre, The Floronic Man nebo Zatara. Původní scénář od Guillerma del Tora neměl pojednávat o zrodu týmu, podrobnosti o jednotlivých postavách jsme přinesli ve starším článku.

Na titulce je Matt Ryan, který hrál postavu Constantina v letos ukončeném televizním seriálu.

Zdroj: Tracking Board

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest