Justice League Dark: Del Toro na ni nemá čas

Justice League Dark: Del Toro na ni nemá čas | Fandíme filmu
Pokud na něj studio počká, rád ji natočí. Ale spíš se úkolu chopí někdo jiný.

Justice League Dark (občas také Dark Universe) je jeden z těch projektů, o kterých se jednou za čas mluví, ale nezdá se, že by se nějak blížilo vlastní natáčení. Producent a spoluscenárista Guillermo del Toro momentálně propaguje druhou sezonu seriálu The Strain a při té příležitosti byl novináři tázán i na JLD. Studio podle něj dostalo nejnovější verzi scénáře a všechno teď záleží na načasování. Del Toro by film nejraději natočil sám, protože scénář i postavy jsou podle něj na úrovni. Jenže mexický režisér má spoustu povinností (seriál The Strain, Pacific Rim 2) a natáčet film pro sdílené DC univerzum je podle něj obrovský závazek. Pokud však čas nebude mít on sám, snímek zkrátka natočí někdo jiný.

Co vy na to? Napadá vás někdo, kdo by dovedl zrealizovat del Torovu vizi? Zároveň také Guillermo znovu potvrzuje, že Justice League Dark opravdu bude patřit do stejného filmového světa, jako Superman, Batman a další hrdinové. JLD navíc nebyla na seznamu komiksových filmů, které Warner plánuje do roku 2020 uvést do kin. Znamená to, že se do kalendáře mohou vetřít i další projekty, které v něm dosud chyběly?

Justice League Dark je tým temných antihrdinů, kteří navzdory svým osobním démonům společně bojují proti mocným nadpřirozeným oponentům. Nechybí důraz na magii a inspirace hororem. Podle různých zpráv by se ve filmu měli objevit John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Deadman a Etrigan, ale možná také Spectre, The Floronic Man nebo Zatara. Film nemá pojednávat o zrodu týmu, podrobnosti o jednotlivých postavách jsme přinesli ve starším článku.

Zdroj: IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest