Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů

Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér Doug Liman tvrdí, že Edge Of Tomorrow 2 změní způsob, jakým se natáčejí pokračování. AKTUALIZOVÁNO o podrobnosti.

AKTAULIZACE: V jiném rozhovoru Liman dodal, že na Hraně zítřka 2 je jediné pokračování, které zvažuje, protože příběh je jednoduše úžasný. Už v prvním filmu jej režisér miloval, ale v tom druhém je prý ještě mnohem lepší. Dvojka prý bude "sequel, který je prequel". Je samozřejmě otázka, co se pod tímhle termínem má skrývat. Děj naváže na první film, ale vrátí se v čase před něj? Čekají nás pasáže, které budou pokračováním a pasáže, které budou prequelem? Všechny varianty zní zajímavě, nicméně nic z toho nezní jako revoluce. Pokračování, která se vrátila do minulosti už tu byla, namátkou Návrat do budoucnosti 2 nebo X-Men: Budoucí minulost. A elementy pokračování a prequelu kombinovali třeba Lovec: Zimní válka nebo Kmotr 2.

Původní novinka: That is the only sequel that I’m considering doing, and it’s because first of all the story is so amazing—much better than the original film, and I loved and loved the original film—and second of all, it’s a sequel that’s a prequel.

V aktuálním rozhovoru přišel režisér Doug Liman se silným vyjádřením. Na hraně zítřka 2 podle něj bude znamenat revoluci v tom, jak se dělají pokračování. Více své prohlášení rozvést nechce, avšak ubezpečil reportéra, že mu má věřit. Samozřejmě, nebylo by to poprvé ani naposledy kdy jsme během propagace filmu slyšeli sebevědomé prohlášení. Pokud by ale Liman přišel s něčím netradičním, tak jedině dobře pro diváky. Hlavně by se mělo pochlapit propagační oddělení, protože taktéž nápaditá jednička měla vynikající ohlasy, ale do kina zas tak moc diváků nepřišlo a osud dvojky byl nějakou dobu značně nejistý.

V hlavní roli se vrátí Tom Cruise, který údajně přišel se základní myšlenkou, kterou druhý film rozvine. Scénář píší Joe Shrapnel a Anna Waterhouse. Filmaři by také byli moc rádi, kdyby se vedle Cruise vrátila také Emily Blunt jako Full Metal Bitch.

Co říkáte? Dokáže "All You Need Is Kill 2" přinést nějaký skutečně originální koncept nebo Liman jen dělá ramena?

Zdroj: IGN

Na hraně zítřka

06.06.2014 | USA, Kanada, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 8

Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu Na hraně zítřka 2 slibuje revoluci v natáčení sequelů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest