Leoardo DiCaprio jako Muž, který vymyslel rock and roll

Leoardo DiCaprio jako Muž, který vymyslel rock and roll | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Kdyby náhodou Leo nešel do rock 'n' rollu, zúčastní se pátrání po dvou unesených dětech.

Nebyl by to Leonardo DiCaprio, kdyby neměl v hledáčku svých projektů nějaký pěkný biografický kus. Tentokrát se ale nebude muset polomrtvý plazit sněhem. Studio Paramount totiž získalo práva na biografii Sam Phillips: The Man Who Invendte Rock ´N´ Roll (Sam Phillips: Muž, který vynalezl Rock ´N´ Roll) od Petera Guralnicka. A právě DiCaprio má zaostřeno na hlavní roli. Přestože se oscarový DiCaprio ještě nerozhodl, do kterého z příštích projektů se pustí nejdříve, tohle bude nakonec jeden z nich. Už teď se shánějí scenárista a režisér, kteří se projektu ujmou.

Předloha pojednává o hudebním producentovi Samu Phllipsovi, který udělal hvězdy z takových muzikantů, jako byli Elvis Presley, Johnny Cash, Ike Turner či Jerry Lee Lewis. To se dělo v padesátých letech dvacátého století a šlo o jeden ze zlomových okamžiků hudebních dějin. Vypadá to tedy na roli, kterou by si DiCaprio mohl patřičně užít. Bude také produkovat a ze známých jmen se k němu připojí například Mick Jagger (The Rolling Stones) či autor předlohy Guralnick.

Sam Phillips: The Man Who Invendte Rock ´N´ Roll je druhou knihou, kterou pro DiCapria získal tento týden Paramount ve spolupráci s DiCapriovou společností Appian Way. Tou první je Truevine: Two Brothers, A Kidnapping, And A Mother’s Quest; A True Story Of The Jim Crow South od Beth Macy. Ta pojednává o dvou afro-amerických bratrech, kteří jsou v roce 1899 uneseni a vystaveni jako cirkusoví blázni. Zatímco jejich matka se je následujících 28 let snaží zachránit. I toto je potenciální DiCapriův projekt, ve kterém by mohl hrát, tak uvidíme, pro co se nakonec rozhodne.

Galerie: 4

Leoardo DiCaprio jako Muž, který vymyslel rock and roll | Fandíme filmu Leoardo DiCaprio jako Muž, který vymyslel rock and roll | Fandíme filmu Leoardo DiCaprio jako Muž, který vymyslel rock and roll | Fandíme filmu Leoardo DiCaprio jako Muž, který vymyslel rock and roll | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest