Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu

Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 11 obrázků
O fázi 4, o množství postav v Infinity War, o budoucnosti Spider-Mana, spolupráci s Foxem či přeobsazování hrdinů.

Mluvilo se o tom už několikrát a teď na to přišla řeč znovu. Což je příznačné, protože Doctor Stange v podání Benedicta Cumberbatche je výraznou součástí budoucnosti Marvel Universe. Řeč je znovu o tom, co nadále bude se staršími postavami, jako je Iron Man. Bude se přeobsazovat? Předají svoji superhrdinskou identitu někomu dalšímu, tak jako se to dělá v komiksech?

Podle šéfa Marvelu Kevina Feigeho jsou možné obě varianty. V komiksech se občas objeví nějaká alternativní dějová linka se starým nebo mladým hrdinou, ale obecně jsou jednotlivé postavy tak nějak zamrzlé pořád přibližně ve stejném věku. Už jen z toho důvodu ikony jako Batman, Spider-Man, James Bond nebo Iron Man přeobsazovány v Hollywoodu budou, protože diváci je zkrátka chtějí vidět znovu. Marvel se tímhle ale prozatím vůbec nemusí zabývat. Pro všechny současné herce pořád ještě mají v zásobě celou řadu příběhů a konkrétně jsou přibližné plány připravené až do konce roku 2023.

V jiném rozhovoru byl Feige dotázán, jestli už se tedy s herci kterým se blíží smlouva ke konci jedná o jejím prodloužení. Na to šéf Marvelu řekl, že „jistě“, ale zároveň podotkl, že řada herců má před sebou třeba i tři další filmy a studio o obnovení smluv jedná vždycky teprve ve chvíli, kdy je to skutečně potřeba. Na otázku, zda některé postavy pověsí superhrdinský kostým ve čtvrté fázi na hřebík odpověděl, že to není vyloučené. A mohl by vzniknout Captain America, ve kterém by se neobjevil Steven Rogers (Chris Evans)? Na to Kevin řekl, že v komiksech se něco takového běžně stává.

Snímky ve čtvrté fázi Marvel Universe budou mixem filmů úplně nových s těmi, ve kterých vystupují již známé postavy, stejně jako tomu bylo doposud. Marvel si je poměrně jistý, které filmy uvede do roku 2020, i když není vyloučené, že stejně jako doposud bude tu a tam něco upraveno. Plán na nadcházející roky je momentálně o něco variabilnější, ale také se začíná postupně zpřesňovat.

Nové postavy se ale nebudou objevovat jen ve vzdálené budoucnosti, ale ještě do konce třetí fáze. V Avengers 3 a 4 se sice sejde ohromná spousta dosavadních postav (podle Feigeho můžeme počítat s tím, že jich tam skutečně bude většina), ale nějaké nové k tomu přeci jen přibudou. Jestli uvidíme postavy z Netlflixu, o tom jsme měli před časem samostatnou novinku. Když byl Kevin dotázán na to, jestli se Avengeři někdy dozvědí o tom, že je Agent Coulson (Clark Gregg) naživu, odpověděl, že „možná“. A jak to bude se Spider-Manem?

Před časem se objevila zpráva, že vlastně vůbec není jisté, jestli jej v dalších marvelovkách uvidíme. Feige vysvětlil, že Marvel a Sony se zatím stačili pevně domluvit na Captain America: Občanská válka a na Spider-Man: Homecoming. Mezi oběma studii jsou ale skvělé vztahy a jedná se o tom, jak to bude dál - vzduchem létají nejrůznější zábavné nápady, které půjde realizovat. Jestli bude Spider-Man v příštích Avengers nám Feige neřekne, nechce „zkazit překvapení“. Naopak stále chladné jsou vztahy se studiem Fox, takže to nevypadá, že bychom se v budoucnu mohli dočkat nějakého spojení s X-Meny nebo Fantastickou čtyřkou.

I tak ale bude v příštích Avengers strašně moc postav. Jak s nimi budou filmaři pracovat? Důležitá je rovnováha. Důležité je jednotlivé dějové linky rozdělit tak, aby sloužily hlavnímu vyprávění a zároveň se podařilo dát prostor co největšímu množství postav. V zásadě se tedy zdá, že budeme sledovat několik týmových filmů naráz, které budou navzájem prostříhané. Že by se na plátně objevilo najednou třicet, padesát postav, to se bude stávat opravdu zřídka.

Jak víme, Avengers 3 a 4 jsou dva zcela samostatné příběhy, které se ale budou točit z praktických důvodů naráz. Výjimečně se může stát, že se budou v jeden den točit scény z obou dvou filmů. A natáčení bude opravdu masivní. Začne se už v lednu a postupně se bude pokračovat až do listopadu!

PS: Aby těch postav v Infinity War nebylo málo, nedávno svou účast potvrdil také Benedict Wong, který hraje Wonga. Přidáváme video, ve kterém se k filmu vyjádřila také Cobie Smulders (Agentka Hill) ;-).

Zdroje: Toronto Sun, Collider, ComicBook.com

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 12

Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu Přeobsazovat či nepřeobsazovat aneb budoucnost Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest