Avengers: Infinity War - Má se vrátit populární záporák

Avengers: Infinity War - Má se vrátit populární záporák | Fandíme filmu
Bez něj by vyvrcholení jedné éry filmového Marvel Universe jednoduše nebylo to pravé. AKTUALIZOVÁNO.

AKTUALIZACE 2: K původním zdrojům jsem se ještě jednou vrátil a omlouvám se čtenářům za nedorozumění. Feige zatím potvrdil Lokiho VLIV na Infinity War, nikoliv nutně jeho osobní účast. Tak to alespoň uvádí Yahoo. Digital Spy svůj článek raději rovnou zcela smazal.

AKTUALIZACE: Informaci potvrdil server Yahoo, který doplňuje, že Kevin Feige o Lokim mluvil přímo při úterní tiskové konferenci Marvelu a zprávička se následně ztratila mezi ohromným množstvím informací, které tiskovka odkryla.

V dnešní době už je poměrně těžké jej označovat jako záporáka, protože z Lokiho se stal miláček davů. To samozřejmě nic nemění na tom, že se jedná o masového vraha s komplexem méněcennosti. Ale také je to pořád zdaleka nejpropracovanější, nejplastičtější a nejzajímavější záporná postava filmového Marvel Universe, kterou perfektně ztvárňuje charismatický Tom Hiddleston. Po závěru Thora: Temného světa je jasné, že Lokiho znovu potkáme v Thorovi: Ragnarok, ale podle Digital Spy (server se odvolává na Kevina Feigeho, ředitele Marvelu, ale nijak své tvrzení nerozvádí) by měl být důležitou postavou i v Avengers: Infinity War.

Jehho účast může logicky vyplynout už z událostí Thora: Ragnarok, avšak smysl by dávala už jen s přihlédnutím k tomu, co se stalo v prvních Avengers. Tehdy byl Loki spojencem Thanose a byl výslovně varován, že když nedodá šílenému titánovi Tesseract, krutý trest jej nemine. A jak tušíme, v Infinity War bude arcilotr Thanos útočit na všech frontách. Navíc, v závěrečném dvojfilmu třetí fáze se zjevně mají objevit prakticky všechny postavy z dosavadních filmových marvelovek, takže proč vynechávat zrovna jednu z největších hvězd.

Zdroje: YahooDigital Spy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest