Stallone: Bullet to the Head se odsouvá, Rambo umře

Stallone: Bullet to the Head se odsouvá, Rambo umře | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Sylvester Stallone má spoustu práce s dokončením The Expendables, ale už myslí na budoucnost.

Od té doby, co resuscitoval svou kariéru šestým Rockym, má Sylvester Stallone napilno. Expendables 2 jsou zrovna ve střižně, The Tomb s Arnoldem Schwarzeneggerem se začne natáčet co nevidět a po dlouhé době váhání a přešlapování se Sly konečně hrdě přihlásil k Rambovi 5. Konkrétně v rozhovoru pro macleans.ca řekl, že umírá touhou natočit dalšího Ramba, že se děj bude odehrávat v Arizoně a v Mexiku, že si Rambo s Mexičany nebude rozumět, a že ve filmu umře! Dále se Stallone v rozhovoru podělil o jednu naprostou novinku: Kromě všech svých současných povinností plánuje ještě ke všemu natočit remake ceněného španělského thrilleru No habrá paz para los malvados (No Rest for the Wicked), ve kterém si zahraje skrz naskrz prohnilého, všehoschopného poldu, který pátrá po svědkovy mnohonásobné vraždy, kterou v opilosti spáchal.

 

Bullet to the head

Kromě chystaných filmů už má Stallone v rukávu jeden prakticky hotový. Loni v létě začal natáčet komiksovou adaptaci Bullet to the Head, která měla jít do kin letos v dubnu, ale z neznámých důvodů byla podle serveru Deadline odsunuta na neurčito (nejspíš na podzim). Spekuluje se o tom, že k prodlevě došlo kvůli tomu, že se Stallone rozhodl výsledný film režiséra Waltera Hilla (Rudé Horko, 48 hodin) přestříhat, nicméně oba muži to popřeli – prý si skvěle rozumí a společně pracují na finální verzi. Co se skutečně stalo, se asi hned tak nedozvíme.

Snímek pojednává o New Orleanském nájemném vrahovi (Stallone) a New Yorském detektivovi (Sung KangRychle a zběsile), kteří spojí své síly, aby vypátrali vraha svých parťáků. Scénář napsal Alessandro Camon nominovaný na Oscara za film The Messenger a kromě Stallona a Kanga si ve filmu zahrají Jason Momomoa alias Conan, Christian Slater, Adewale Akinnuoye-Agbaje a Sarah Shahi. Produkci má na starost akční matador Joel Silver. Žádné video z filmu jsme zatím neviděli, ale v galerii najdete první dvě fotky.

Rambo: New Blood

USA
Akční, Dobrodružný, Válečný
Info o filmu

Galerie: 2

Stallone: Bullet to the Head se odsouvá, Rambo umře | Fandíme filmu Stallone: Bullet to the Head se odsouvá, Rambo umře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest