Rambo 5: Pustí se Stallone ještě jednou do boje?

Rambo 5: Pustí se Stallone ještě jednou do boje? | Fandíme filmu
Už už to vypadalo, že se pátého Ramba nikdy nedočkáme. Teď je kolem projektu opět živo.

Včera si na Ramba hrál Gerard Butler, dnes už tu máme na přetřes toho opravdového. Úspěšné značky totiž nikdy nespí a ví to i Sylvester Stallone, který si před pár lety usmyslel, že se na rozdíl od svých akčních vrstevníků nehodlá utopit v bažině videofilmů, a tak se vrátil ke svým nejúspěšnějším rolím: K Rockymu a k Rambovi. I ti Expendables staví díky účasti žánrové herecké špičky především na akční nostalgii. Jejich dvojka už je na cestě. S Rockym se Stallone toliko důstojně rozloučil, ale Rambo mu nedá spát a o dalším pokračování se mluví už od premiéry čtyřky (to bylo v lednu 2008).

A že se toho namluvilo hodně. V jednu chvíli měl John Rambo zachraňovat svou dceru před náboženským kultem, později to měla být cizí dívka v moci převaděčského gangu na mexicko-americké hranici. Pak měl najednou Sylvester bojovat v jižní americe s drogovými kartely anebo dokonce s geneticky vyšlechtěnými super-vojáky. Všechny nápady ale vyletěly komínem, když loni v květnu Stallone z ničeho nic prohlásil, že s Rambem je konec, aby se zbytečně nerozmělňoval jeho odkaz.

Teď je všechno opět jinak. Sean Hood v několika rozhovorech prozradil, že ho studio Milleinum najalo, aby k pátému dílu napsal scénář. Za poslední rok se dvakrát sešel se Stallonem, který mu dal knihu, starší verzi scénáře a dvacetistránkový nástřel, který k filmu napsal Sylvester sám.  Z těchto inspiračních zdrojů by měl Hood vypracovat thriller zasazený do maloměstského prostředí – tedy příběh v duchu úplně prvního dílu, který by se ale atmosférou měl blížit především Eastwoodovým Nesmiřitelným. Hood i studio doufají, že po dokončení Expendables 2 se Stallone na scénář podívá a najde v něm zalíbení. Je to ale dobrá vyhlídka? Sean Hood totiž není nikdo jiný než matlal, který na svědomí naprosto zmršeného Barbara Conana...

 

Zdroje: FEARnet, Empire, Wikipedia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest