Schwarzenegger: Neznámý vojín nebo Dvojčata 2?

Schwarzenegger: Neznámý vojín nebo Dvojčata 2? | Fandíme filmu
Také Arnold Schwarzenegger má napilno. Jak se vyvíjí The Last Stand, Black Sands a The Tomb?

O Slyově budoucnosti jsme vás informovali před malou chviličkou, teď přijde na paškál Arnold Schwarzenegger. V Expendables 2 už má hotovo dávno, dotáčky The Last Stand skončily v únoru. V galerii najdete povedenou fotku Arnolda v šerifské uniformě. Ale co dál? O chystaném thrilleru Captive jsme po prvních spekulacích už dalšího neslyšeli a na Dvojčata 2 snad proboha nedojde. Danny DeVito sice v rozhovoru pro Collider přiznal, že by je moc rád natočil, ale doufejme, že má Arnold dost rozumu na to, aby se ve zbývajících letech věnoval zajímavějším projektům. Na pořadu tak jsou The Tomb a Black Sands.

 

The Tomb bude nejbezpečnější věznice na světě

V Rozhovoru pro Extra TV Arnold upřesnil, že The Tomb se začne natáčet v květnu, fanklubu The Arnold Fans zase prozradil, že věznice, ze které se bude spolu se Sylvestrem Stallonem snažit ve filmu uprchnout, bude opravdu neproniknutelná, protože ve skutečnosti půjde o obří loď uprostřed oceánu. Producent Mark Canton pro změnu v The Matthew Aaron Show uvedl, že největším protivníkem Arnolda a Slye bude ve filmu Jim Caviezel (Tenká červená linie, Utrpení Ježíše Krista), který si zahraje správce věznice. Podrobnosti o The Tomb se dozvíte v našich starších článcích.

 

Black Sands přejmenovány na The Unknown Soldier

Posledním jistým Arnoldovým projektem v řadě je thriller Black Sands, který „míchá Komando s Constantinem“. Snímek natočí režiséři úspěšného válečného filmu Act of Valor a Schwarzenegger by v něm měl hrát „anděla“, který rozpoutá válku s bezcitnými obchodníky se zbraněmi. The Arnold Fans vypátrali, že se snímek začne natáčet v červnu (kdo ví, jestli je informace přesná, momentálně se zdá, že jsou The Tomb a Black Sands natáčeny nebezpečně blízko u sebe), a že se nakonec bude jmenovat The Unknown Soldier, což by mohlo mít spojitost s hrobem neznámého vojína. Podrobnosti o The Unknown Soldier najdete ve starších novinkách.

Zdroj fotografie: The Last Stand facebook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest