Avengers: Infinity War se budou soustředit na několik hrdinů

Avengers: Infinity War se budou soustředit na několik hrdinů | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Je nějaká šance, že na plátně uvidíme postavy ze seriálů?

Režiséři Anthony a Joe Russoovi v minulosti žertovali, že v Avengers: Infinity War uvidíme 67 postav z předchozích filmů a v odlehčeném duchu pokračovali i v jednom z navazujících rozhovorů, kdy fanoušky uklidnili, že na šíleném počtu zapracovali a podařilo se jim počet postav srazit na únosných 66.  O něco vážnějším tónem pánové později doplnili, že opravdu žádná živá postava není ze hry a může do vyvrcholení desetileté marvelovské ságy nějakým způsobem zasáhnout.

Jak ale z tak velkého počtu postav připravit smysluplný příběh? Stejně, jako v případě Captain Amerika: Civil War. Tam také bylo množství postav veliké, nicméně příběh se soustředil na několik klíčových hrdinů a ostatní si rozebrali vedlejší úlohy. Nikdo přitom nevyšel zkrátka. Každý hrdina dostal i v krátkém čase alespoň nějaký základní vývojový oblouk, vnitřní konflikt nebo přinejmenším možnost zazářit v akci. Kolik měl který hrdina v Civil War prostoru, jsme ostatně rozebrali ve starším článku. Režiséři mají pro všechny postavy ambiciózní plány, ať už bude jejich čas na plátně jakýkoliv. V jednom starším rozhovoru pak bratři prozradili, že by chtěli dát větší prostor především těm hrdinům, kteří byli doposud na vedlejší koleji.

Na otázku, zda v Avengers: Infinity War uvidíme Captain Marvel bratři odpověděli, že se postavu povedlo skvěle obsadit, že je Brie Larson velice talentovaná herečka a sympatická žena, a že se opravdu těší na to, až s ní znovu budou moci znovu spolupracovat (natáčela s nimi už seriál Zpátky do školy). Přímou odpověď tedy pořád ještě nemáme, ale asi nikdo nepochybuje o tom, že se Larson v Infinity War skutečně objeví. Slabší to bude s hrdiny ze seriálů.  Režiséři řekl, že „zvažují každého“ a že „nechtějí mluvit příliš konkrétně o tom, co se ve filmech stane, aby byly pro diváky překvapením“. To samozřejmě určitou minimální naději dává, ale osobně čím dál tím méně věřím tomu, že se kterákoliv postava ze seriálů nějak smysluplně objeví na plátnech. Krátké cameo je nejspíš maximum, co můžeme očekávat.

A když už je řeč o tom, co ve světě Marvelu možná nebude, přikládáme sestřih toho, co už v něm doopravdy nebylo – sestřih těch nejzajímavějších vystřižených scén.

Zdroj: Toronto Sun

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers: Infinity War se budou soustředit na několik hrdinů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War se budou soustředit na několik hrdinů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War se budou soustředit na několik hrdinů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War se budou soustředit na několik hrdinů | Fandíme filmu Avengers: Infinity War se budou soustředit na několik hrdinů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest