Star Wars VIII: Bude mít Maz Kanata ještě méně prostoru?

Star Wars VIII: Bude mít Maz Kanata ještě méně prostoru? | Fandíme filmu
Oficiálního názvu osmé epizody se hned tak nedočkáme.

Natáčení Star Wars: Epizody VIII o prázdninách skončilo a v polovině srpna začala náročná postprodukce. (Mimochodem, Daisy Ridley před časem uvedla, že oficiální název filmu se hned tak nedozvíme). Proto je docela překvapením, že Lupita Nyong’o prozatím své scény vůbec netočila! Herečka to prozradila v rozhovoru pro server Collider. Je pravda, že Nyog'o nemusí být během vlastního natáčení přítomna. Na scéně ji může zastoupit dublér, aby ostatní herci zhruba tušili, kde Maz Kanata stojí a kam tedy mají směřovat své reakce. Následně stačí, aby herečka digitální postavičce propůjčila svou mimiku a hlas někde ve studiu. Na co se ale čeká?

Jde čistě o to, že má Lupita nabitý program? Je její prostor stejný nebo snad ještě menší než posledně, a tak je možné tenhle štěk natočit prakticky kdykoliv? Nebo je postava součástí nějaké šokující scény, jejíž natáčení se filmaři snaží maximálně oddálit, aby se pokud možno vyhnuli úniku spoilerů? To jsou všechno zatím jenom spekulace, nicméně můžeme jen doufat, že Lupita v budoucnu dostane víc prostoru, než těch pár vět, co měla v Síla se probouzí. Víme, že její role byla původně rozsáhlejší, avšak připravené scény byly vystřiženy. Je samozřejmě otázkou, jaký účel by mohla v příštím příběhu plnit, když je její hrad zpustošen a otázky ohledně Síly teď může zodpovídat sám Luke Skywalker.

Rey učinila první krůčky do širého světa ve Star Wars: Síla se probouzí a společně s Finnem, Poem a Lukem Skywalkerem bude ve své epické cestě pokračovat, v další kapitole ságy Hvězdných válek, ve Star Stars: Epizodě VIII. Z minulého filmu se vrací Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Nově je doplní Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. Režíruje a scénář napsal Rian Johnson. Datum české premiéry je stanoveno na 14.12. 2017.

Zdroje: Collider, My Dad Wrote a Porno

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest