J.K. Rowling: Příběh Harryho Pottera je opravdu ukončený

J.K. Rowling: Příběh Harryho Pottera je opravdu ukončený | Fandíme filmu
Warner Bros.
Autorka znovu důrazně potvrzuje, že divadelní hrou Harry Potter and the Cursed Child sága o brýlatém čaroději definitivně končí.

Vypadá to, že se J.K. Rowlingová rozhodla rozřešit záhadu obklopující budoucnost potenciálních nových příběhů ze světa Harryho Pottera. V posledních měsících se vynořila řada spekulací, z nichž některé nepokrytě doufaly, že nás z pera britské autorky čekají další pokračování z osudů brýlatého čaroděje.  Všechny tyto naděje a sny vykázala oblíbená spisovatelka, svým posledním vyjádřením během propagace dvoudílné divadelní hry Harry Potter and the Cursed Child, do patřičných mezí.

„Ne a ne“, řekla Rowlingová agentuře Reuters. „Harry se vydává na velkou výpravu v těchto dvou hrách a potom, ano, myslím, že jsme hotovi. Jsem nadšena, že se nám podařilo realizovat tento příběh tak skvělým způsobem, ale Harry je nyní u konce“. U konce samozřejmě není kouzelnický svět. Autorka pokračuje v psaní scénářů k filmové trilogii Fantastických zvířat, i nadále se jistě bude rozšiřovat online encyklopedie Pottermore a nikde není řečeno, že do čarodějnického světa nebudou v budoucnu zasazeny také další příběhy. Jen se prozatím zdá, že už to zkrátka a jednoduše nebudou ty Harryho.

Jak jste se u nás již mohli dočíst, fanoušci slavné fantasy ságy dostali letos, počínaje 30. červencem, přídavek prostřednictvím divadelní hry Harry Potter and the Cursed Child, která poběží v londýnském West Endu až do prosince 2017. Příběh, který je dostupný všem fanouškům ve formě scénáře den po premiéře (31. července), rozšiřuje původní sedmidílnou ságu o náhled do 19 let vzdálené budoucnosti Harryho a jeho syna Albuse, kteří se stále musejí vypořádávat s temným dědictvím Harryho minulosti. O tuto výjimečnou událost nebudou ochuzení ani čeští fanoušci, jelikož nakladatelství Albatros získalo práva na vydání scénáře a pokud nedojde k žádné prodlevě, měly bychom se ho dočkat letos na podzim. Nicméně už dnes nebo zítra vám přineseme naše první dojmy z anglického vydání.

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest