Fantastická zvířata: Feautrette představuje hrdinu

Fantastická zvířata: Feautrette představuje hrdinu | Fandíme filmu
Samotná J.K. Rowling představuje Mloka Scamandera a jeho kufřík plný fantastických tvorů v nové upoutávce. A jaký měl film rozpočet?

Fantastická zvířata se chystala na nějaké fantastické oznámení. Je možné, že je stále před námi, nicméně jako docela pěkný dárek působí nový featurette, který právě vyšel. V něm J.K. Rowling, autorka světa Harryho Pottera a scénáristka Fantastických zvířat a kde je najít, představuje blíže hlavního hrdinu Mloka Scamandera (Eddie Redmayne – Teorie všeho).

O něm se dozvídáme, že jej Rowling vytvořila ve stejném duchu jako všechny své hrdiny. Má svá stigmata, problémy a trápení. A jak dodává Eddie Redmayne, mnohem více si rozumí právě s magickými tvory než se skutečným světem. Za herce pak dodejme, že měl již před mnoha lety zájem o účast v nějaké potterovce. Jak sám řekl, byla zde celá zrzavá rodina (Weasleyovi) a jemu nikdo ani nezavolal, což je dle něj neslýchané. Každý herec v Anglii byl v Harrym Potterovi, jen on ne. Takže vida, konečně má možnost ukázat svoji lásku k tématu v plné šíři.

Vraťme se ještě k ukázce. Ta působí zároveň tak trochu jako klasický trailer. Známá hudba vrací člověka zpět k filmům s Harrym Potterem a vizuál filmu je opravdu chutný. Zároveň je cítit, že si tvůrci hodně zásadních věcí nechávají na později. Co je v kufříku? Jak velký svět? Jaké jsou motivace Colina Firtha (je to hlavní padouch?). Jaké zvíře uteče? Tedy spousta chuťovek, které přímo lákají do kina. Rozpočet filmu by se měl pohybovat kolem 220 milionů dolarů.

Mrkněte na přiloženou ukázku, přikládáme také starší trailer, tentokrát s českými titulky.

Excentrický magizoolog Mlok Scamander (Eddie Redmayne) přichází z blíže nespecifikovaných důvodů do New Yorku, spolu se svým spolehlivým, zašlým kufříkem. Kufřík je jedním z těch kouzelnických zařízení, která jsou mnohem, mnohem větší uvnitř než zvenčí a můžeme v něm najít rozsáhlé příbytky pro ohrožené magické druhy, které Mlok posbíral na svých cestách kolem světa. V New Yorku zjišťuje, že se komunita amerických čarodějů bojácně skrývá před mudly (i když tady se jim říká spíš „no-majové“), a odhalení se všichni bojí daleko víc, než v Británii (vzpomínáte si na procesy s čarodějnicemi ze Salemu?). Fantastická zvířata jsou příběhem o tom, co se stane, když jedinečně nadaný anglický kouzelník přicestuje do čarodějo-fóbní Ameriky a řada jeho tvorů (včetně několika docela nebezpečných), se dostane z kufříku.

Dále hrají Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, a Jon Voight. Scénář napsala J.K. Rowling, režíruje David Yates. Datum české premiéry je stanovené na 17.11. 2016.

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest