Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát

Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ponořte se hlouběji do světa čar a kouzel. Harry Potter s Hermionou jen vykouknout zpoza rohu. AKTUALIZOVÁNO o zajímavosti z Comic-Conu a náš komentář k traileru.

AKTUALIZACE: K traileru a plakátu jsme přidali další video, zajímavosti z Comic-Conu a náš komentář k traileru:

Nová ukázka k Fantastickým zvířatům a kde je najít odkrývá akční stránku filmu a také první pořádný pohled na titulní fantastická zvířata. Trailer byl zveřejněn v rámci panelu Warneru na Comic-Conu a filmaři si evidentně dávají záležet, aby diváky, co nejvíce vtáhli do příběhu.

Když v rámci prezentace filmu nastoupil na pódium také Eddie Redmayne (Teorie všeho), představitel Mloka Scamandera, ihned si vyžádal, aby se zasvítilo do publika. Evidentně to nebylo dostatečné, a tak se vydal mezi diváky a začalo rozdávání hůlek. Když byl každý vybaven, tak je Redmayne požádal o společné „Lumos Maxima“, které patrně pomohlo, a rovnou si je vyfotil. Kromě něj a režiséra Davida Yatese (Harry Potter 5-8) poté přišli Katherine Waterston (Steve Jobs), Alison Sudol (seriál Transparent), Dan Fogler (Barely Lethal), Ezra Miller (Vykolejená) a Colin Farrell (Zimní příběh). Nejzajímavější informací bylo potvrzení Davida Yatese, že se můžeme těšit na opravdu velké množství magických tvorů. A to včetně malého tvora z kufříku, který je hledač pokladů a na jednoho, který dokáže měnit svou velikost.

Trailer je v tomto ohledu štědřejší než předchozí ukázky a můžeme spekulovat, jaké všechny tvory zde vidíme. Určitě jsou tu protivné druhy, ale i nádherné, kterými se budeme moci ve filmu kochat. A stejně tak nebezpečné, které jsou evidentně schopné takové destrukce, jakou jsme běžně v Harrym Potterovi neviděli. Určitý pocit ohrožení totiž pramení z prostředí, kde se děj odehrává. Když jsme byli v Bradavicích, tak měl každý ochranné kouzlo, tady jsou na ráně smrtelníci, na které se řítí budovy drtící monstrum. To je příjemná změna, která slibuje, že nás čeká dosud neviděná část kouzelnického světa v kolizi s tím naším.

To vše se pak snoubí s klasickou potterovskou atmosférou, kde opravdu jeden čeká návštěvu Brumbála nebo Ronova dědečka. Pomáhají tomu i záběry na známé pohádkové rasy (skřítci) či scény v zasněžené krajině. Někdo by mohl podotknout, že se tu ždímá vizuál posledních filmů ze série Harryho Pottera, ale v kombinaci s jiným prostředím a postavami to celé funguje spíš příjemně nostalgicky. Trailer primárně ukazuje, že se opět vydáváme do toho samého světa a nemusíme se bát, že by nás jen někdo tahal za nos skloňováním jména známé značky. Sílu příběhu ale posoudíme až v kině. Krom traileru pro vás máme v playlistu „hůlkové“ video a dole v galerii jsou z Comic-Conu také fotky.

Jak se ukázka líbí vám? Přesvědčila vás víc než ty předchozí?  

Excentrický magizoolog Mlok Scamander (Eddie Redmayne) přichází z blíže nespecifikovaných důvodů do New Yorku, spolu se svým spolehlivým, zašlým kufříkem. Kufřík je jedním z těch kouzelnických zařízení, která jsou mnohem, mnohem větší uvnitř než zvenčí a můžeme v něm najít rozsáhlé příbytky pro ohrožené magické druhy, které Mlok posbíral na svých cestách kolem světa. V New Yorku zjišťuje, že se komunita amerických čarodějů bojácně skrývá před mudly (i když tady se jim říká spíš „no-majové“), a odhalení se všichni bojí daleko víc, než v Británii (vzpomínáte si na procesy s čarodějnicemi ze Salemu?). Fantastická zvířata jsou příběhem o tom, co se stane, když jedinečně nadaný anglický kouzelník přicestuje do čarodějo-fóbní Ameriky a řada jeho tvorů (včetně několika docela nebezpečných), se dostane z kufříku.

Dále hrají Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, a Jon Voight. Scénář napsala J.K. Rowling, režíruje David Yates. Datum české premiéry je stanovené na 17.11. 2016.

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 8

Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Comic-Conový trailer a plakát | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest